Nagyvilág

2010.05.11. 14:17

"Eltévedt" golyó fúródott az agyába

<p>Az orvosok nem hittek a szemüknek, először azt hitték, hogy szélütést kapott a férfi.</p>

A 61 éves Peter Hesfordot kertészkedés közben - eddig ismeretlen okokból - meglőtték. A férfi chorltoni otthona mellett esett össze, családja pedig azt hitte, hogy szélütést kapott. A kórházban azonban már szemsérülésre kezdték el vizsgálni. Először arra gyanakodtak az orvosok, hogy, a fűnyírógépből egy lerepülő alkatrész nagy erővel vágódott a nagyapa szemének, de a röntgen egészen elképesztő dolgot mutatott. A férfi koponyájának hátsó részében egy golyót láttak meg az orvosok. A ballisztikusok szerint a golyó a szemén keresztül hatolt a férfi koponyájába, aki hihetetlen módon túlélte az esetet, bár részleges bénulást szenvedett és beszélni is képtelen, ugyanakkor nem emlékszik az esetből semmire.

Nézze meg a röntgenképet >>>

A manchesteri rendőrség – amely közzétette a férfi koponyájáról készült röntgenképet is – most azt kéri, hogy jelentkezzen, aki tud valamit az esetről, vagy Hesford háza környékén tanúja volt bármilyen szokatlan eseménynek - közölte. A rendőrség egyébként ahhoz az elképzeléshez tartja magát, hogy nem szándékos volt a lövés, szerintük baleset történhetett, s egy "eltévedt golyó" találta el a férfit.
- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!