Nagyvilág

2010.02.24. 16:47

Az olasz nők a legszebbek?

<p>Az olasz nép a legbüszkébb a külsejére – derült ki egy világméretű felmérésből, amelynek készítői arra voltak kíváncsiak, hogyan vélekednek magukról a különböző nemzetek.</p>

Irigylésre méltó önbizalommal rendelkeznek az olaszok: minden ötödik talján szerint Itália földjén teremnek a legcsodásabb külsővel megáldott emberek. A tételt igazoló példát könnyen találnak, hiszen ők adták a világnak Monica Belluccit, Sophia Lorent és Ornella Mutit is - írja a Borsonline.hu.

Magabiztosság dolgában a németeket sem kell félteni: több mint tizennyolc százalékuk állítja, náluk vonzóbb külsejű nációt keresve sem lehet találni. Ki tudna ellenállni például Heidi Klum, Claudia Schiffer vagy Diane Kruger bájainak? – kérdezik büszkén.

Az amerikaiak sohasem mentek a szomszédba önbizalomért, s most sem tagadták meg magukat, bronzérmet érő, szilárd meggyőződéssel állítják: az Egyesült Államok lakói a legszebbek. Szerintük elég csak egy pillantást vetni Megan Foxra, Jennifer Anistonra vagy Angelina Jolie-ra, hogy ezt bárki belássa.

A riói karnevál idején aligha kell korteskedni a brazil nők mellett, a szambázó fekete szépségek látványánál nem kell meggyőzőbb érv. A negyedik helyre befutott brazilok azért megemlítik, hogy Bar Refaeli és Gisele Bündchen is a dél-amerikai országban látta meg a napvilágot.

A mexikóiak szerint szépségüket a tündöklő Salma Hayek igazolja, az oroszok pedig a legszexisebb teniszezőnőre, Anna Kurnyikovára mutogatnak büszkén. A gyönyörű nők szülőföldjének kikiáltott Franciaország Brigitte Bardot és Audrey Tautou hazájaként tartott volna igényt a legszebb nemzet címére.

A japánok önképén azonban lenne mit javítani: az ázsiai szigetország lakói tartják magukat a legcsúnyábbnak. Pedig a legbüszkébb nációk is adtak olyan hírességeket a világnak, akiket legfeljebb a szülőanyjuk tart szépnek.

 

Folytatás az eredeti oldalon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!