Miskolc hírei

2011.02.09. 19:37

Waddell: 2 meccs

<p>A Magyar Jégkorong Szövetség által a közelmúltban létre hozott liga fegyelmi bizottsága szerdán tárgyalta Matt Waddell ügyét.</p>

A Miskolci Jegesmedvék JSE védőjét a múlt vasárnap, Vasas HC elleni idegenbeli meccs 39. percében állították ki, és mivel testre ütés, bottal lökés és fejelés miatt hozott vele szemben szankciókat a játékvezetői hármas ezen a meccsen, és 25 perces végleges kiállítással sújtották, így tette a liga fegyelmi bizottsága elé került. A grémium vele kapcsolatban azt a határozatot hozta, hogy két OB I-es mérkőzésen nem léphet pályára. Ez egyben azt is jelenti, hogy mivel a Macik keddi, Újpest elleni találkozóját már kihagyta a kanadai játékos, eegy meccset már letöltött a büntetéséből, valamint a pénteki, Miskolcon megrendezésre kerülő MJJSE – Sapa Fehérvár AV 19 II. ellen sem játszhat, szerepelhet viszont a miskolci gárda vasárnapi, dunaújvárosi bajnokiján.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!