Magyarország

2013.01.23. 15:34

Meggyilkolt pszichológus - P. László egyik vallomása szerint ismerte Bándy Katát

A Dunántúli Napló információi szerint Bándy Kata vélt gyilkosa, P. László egyik vallomásában azt állítja, már korábbról ismerte későbbi áldozatát, vagyis nem a gyilkosság éjszakáján találkozott vele először.

A Dunántúli Napló információi szerint Bándy Kata vélt gyilkosa, P. László egyik vallomásában azt állítja, már korábbról ismerte későbbi áldozatát, vagyis nem a gyilkosság éjszakáján találkozott vele először.Dr. Sólymos Sára, a pécsi pszichológusnő, Bándy Kata meggyilkolásával vádolt P. László kirendelt védője elhárította ezzel kapcsolatos érdeklődésünket. Hozzátette, ügyfele több vallomást tett, ezek mindegyikében elismeri, hogy szexuális indíttatásból megfojtotta áldozatát.

Általunk megkérdezett ügyvédek szerint az az esetleges körülmény, hogy P. László ismerte áldozatát, jogi szempontból semmit nem változtat tette megítélésén, tehát nem számít enyhítő körülménynek.

Ugyanakkor ez az eshetőség több, eddig megválaszolatlannak tartott kérdésre is választ adhat. Egyebek mellett arra, miért nem kért segítséget Bándy Kata a végzetes éjszakán, vagy miért nem próbált elmenekülni, miután találkozott P. Lászlóval az utcán.

Amint arról hírt adtunk, a Pécsi Törvényszék február 18-ra tűzte ki P. László tárgyalását, akit aljas indokból elkövetett emberöléssel és kifosztással vádolnak. A per a vádlott kihallgatásával kezdődik, amennyiben nem tesz vallomást, a rendőrségen tett nyilatkozatait olvassák fel.

Forrás: bama.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!