Magyarország

2010.07.12. 05:30

Hétfőn Budapesten is elkezdődik a Tér-Film-Zene Fesztivál

<p>Csodálatos Júlia, Kaméleon, Három testőr Afrikában, My fair Lady - csak néhány cím a hétfőn kezdődő budapesti Tér-Film-Zene Fesztivál filmjeiből.</p>

Idén új helyszínen, a Millenáris parkban várják az érdeklődőket. Este hat órakor hagyományosan gyermekprogramokkal kezdenek és minden este némafilmmel zárnak - olvasható a fesztivál honlapján, a www.terfilmzene.hu internetes oldalon.

Idén új helyszínen, a Millenáris parkban várják az érdeklődőket a Tér-Film-Zene Fesztivál szervezői. Mindenki megtalálja a neki való programot: a kedvelt magyar filmes újdonságok mellett régebbi alkotásokat is vetítenek majd, így a vendégek a Kaméleon, a Szélcsend vagy az Igazából apa című alkotásokon kívül láthatják a régebbi nagy kedvenceket, például a Zimmer Ferit vagy a Csinibabát is. Bujtor István emléke előtt tisztelegve számos alkotást levetítenek a tavaly elhunyt művésztől.

Minden este 18 órakor gyerekeknek szóló alkotásokkal kezdenek és egy-egy némafilmmel zárnak. Színházi előadásokat is meg lehet majd nézni filmfelvételekről. Ezeken kívül beszélgetésekkel és koncertekkel várják a látogatókat.

Idén a budapesti mellett tizenöt vidéki helyszínen is vannak programok. További részletek a fesztivál honlapján, a www.terfilmzene.hu oldalon találhatók.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!