Magyarország

2010.07.10. 10:20

Balesetek az ország útjain

<p>Az elmúlt 24 órában összesen 171 baleset történt az ország útjain, amelyből kettő halállal, húsz súlyos, ötven pedig könnyű sérüléssel végződött - derült ki az Országos Rendőr-főkapitányság szombati közleményéből.</p>

A rendőrség arra kéri az autósokat, hogy mindig gondoskodjanak a folyadékpótlásról, a nagy meleg ugyanis nagyobb odafigyelést és erősebb koncentrációt igényel.

Ahogy arról a Független Hírügynökség már beszámolt, pénteken egy ember meghalt, egy súlyos, egy három pedig súlyos sérüléseket szenvedett annak a kisbusznak az utasai közül, amely kamionba rohant az M7-es autópályán, a Nagykanizsa felé vezető oldalon. Mezőberényben is halálos baleset történt ugyanezen a napon: ott traktor gázolt halálra egy biciklist.

Az Országos Rendőr-főkapitányság szombati tájékoztatása szerint az elmúlt 24 órában 171 baleset történt az ország útjain. Ebből kettő halálos kimenetelű volt, húsz súlyos, ötven pedig könnyű sérüléssel végződött. A rendőrség arra kéri azokat, akik autóba ülnek, hogy mindig gondoskodjanak folyadékpótlásról a nagy melegben ugyanis nehezebb koncentrálni, nagyobb odafigyelésre van szükség.

A nyári hétvégéken egyébként a rendőrség fokozottan ellenőrzi a közlekedők sebességét.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!