Magyarország

2010.05.14. 10:09

Ez áll a Daróczi-aktában!

<p>A rendőrségi dokumentum a tragédia sok, eddig homályos részletét tisztázza, mint ahogy azt is: többen nem az igazat mondták el.</p>

Feljelentést teszek! – közölte a Borsonline.hu-val Choli bácsi, miután tegnap átvette a fia ügyét lezáró rendőrségi jegyzőkönyvet. A birtokunkba jutott dokumentum a tragédia sok, eddig homályos részletét tisztázza.

Choli Daróczi József nagy várakozásokkal indult a fia halálának körülményeit leíró rendőrségi jegyzőkönyvért. Azt remélte, többet tud majd meg a tragédiáról, miután a Budapesti Rendőr-főkapitányság rendkívüli haláleseti osztálya tegnap lezárta a vizsgálatot, s megállapította: Daróczi Dávid halála öngyilkosság volt.

A Bors is betekinthetett a rendőrségi aktába. Ebből kiderül, hogy Daróczi Dávidot fehér pólóban, farmernadrágban, egy 325 centi magasságban futó gázcsőre akasztva találta meg barátja, H. Hubert. A volt kormányszóvivő összecsomózott nadrágszíjjal kötötte fel magát, kirúgva maga alól a támlás széket, amelyre felállt. Hubert kiszabadította Daróczit a hurokból, földre fektette, és azonnal megpróbálta újraéleszteni, miközben értesítette a rendőrséget és a mentőket.

Sok találgatás látott napvilágot arról, hogy Daróczi hagyott- e hátra búcsúlevelet. A jegyzőkönyv szerint igen. „A helyszínen talált számítógépen búcsúüzenetnek értelmezhető elektronikus levél tartalma volt olvasható.”
Forrás: Borsonline.hu

Folytatás az eredeti oldalon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!