Kultúra

2018.03.22. 12:36

Interjú: Maxim Kuznyecov

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere az orosz származású dj/producer Maxim Kuznyecov volt.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere az orosz származású dj/producer Maxim Kuznyecov volt.

Béres Szabi: Visszatekintve 2017-re, milyen évet zártál?

Maxim Kuznyecov: Amikor azt hittem már nem lehet jobb, mindig jött egy újabb felkérés, esemény vagy történés, ami még rátett egy lapáttal, így egészen az év végéig folyamatosan felfelé ívelt a karrier! A tavaszi Tesla party-k, a nyári Raqpart rezidencia és Balaton Sound, majd az őszi Deep Café és Yellow fellépések mind fantasztikus élményekkel és tapasztalatokkal gazdagítottak. Továbbá olyan különleges és magas szintű privát bulikon is zenélhettem, melyek örök emlékek lettek!

Béres Szabi: Több év kihagyás után, nemrég ismét Miskolcon játszottál, hogy érezted magad?

Maxim Kuznyecov: Remek buli volt, nagyon tetszett a Block Klub is és meglepetésemre nagyon friss és minőségi zenéket kért és igényelt a közönség, remélem hamarosan visszatérhetek hozzátok.

Béres Szabi: Zenei fronton várható megjelenésed?

Maxim Kuznyecov: Igen, idén nagy tervek vannak. Első körben megszóróm a soundcloudomat néhány friss- és az eddigi befejezetlen remixekkel, majd később jönnek a sajátok is. Aktuálisan a “Camelphat vs Foals & Solomun – Late Night Cola” mashupom egyre többször forog a Music FM-en!

Béres Szabi: Az utóbbi években több szezont is Ibizán töltöttél, leszel még a Fehér szigeten?

Maxim Kuznyecov: Négy hosszú, élvezetes és kemény szezont húztam le az álomszigeten, nagyon imádtam, de nagyon elfáradtam benne. A kétlaki életmód pedig (nyáron ott, télen itt) egy idő után eléggé szétzilálja az ember erőnlétét, karrierjét és magánéletét is, úgyhogy 2014 óta folyamatosan Budapesten lakom és mivel hosszútávra tervezek - nagyon imádom!

Béres Szabi: Tervek?

Maxim Kuznyecov: Idén valószínűleg kevésbé intenzívem fogom pörgetni a dj-zést és inkább a zenész-produceri vonalra fókuszálok. Pont a hetekben merültem el újra a stúdiós dolgaimban és döbbentem tapasztaltam, hogy közel 1 éve nem írtam zenét… Úgyhogy idén a nagy célkitűzés egy saját album, a többit pedig meglátjuk!

Béres Szabi: Köszönöm a beszélgetést!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!