Ingatlanajánló

2021.09.11. 08:00

Eladó egy szívvel-lélekkel épült vendégház a Füzéri vár mellett

Történelmi hangulat és korszerű kényelem Füzéren! 225 millió forintért szerezhető most meg a megye egyik legizgalmasabb ingatlana. Pazar kilátás, 10 szoba és egy csodás birtok. Hát mi kell még?

“Füzér Magyarország legszebb és egyik legészakibb települése Zemplénben, fekvése, elhelyezkedése egyedülálló Magyarországon, tökéletes levegőt, festői környezetet, túrázási, vadászási lehetőségeket rejt magában ezen a páratlan kis magyar településen, melynek hatalmas történelme is van. A Füzéri vár a 13. században épült, amit a közelmúltban hitelesen újjáépítettek, ezzel egy időben épült 2008-ban egy, a páratlan neves tervező által megálmodott vendégház, mely a vár közvetlen szomszédságában helyezkedik el, magában foglalja a vár tökéletes panorámáját.

A vendégház egy 2 hektáros birtokon került kialakításra, melynek alapterülete 555 m2. A 3 szintes vendégházban 10 szoba saját fürdőszobákkal került kialakításra, illetve egy szauna is. A földszinten egy hatalmas étterem üzemi konyhalehetőséggel. A vendégház alagsorába pedig egy borospince és garázs került kialakításra. Minőségi alapanyagokkal épített kőház, melynek a fűtési rendszerét két Buderus Logano 234 és Reflex kazán biztosítja. A tulajdonos szívvel lélekkel építette ennek a birtoknak minden m2-ét, ez már a kovácsoltvas kapu bejáratánál látszódik, gondosan megtervezte minden részletét, valóban egy páratlan lehetőséget kínál azok számra, akik egy ilyen helyen tervezik az életüket vagy csak befektetésként tekintenek rá. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!