Labdarúgás

2024.03.24. 15:57

Hajrágóllal csúszott le az élről a Putnok

A labdarúgó NB III Észak-Keleti csoportjának 21. fordulójában vasárnap délután hazai környezetben lépett pályára a Putnok FC.

Labdarúgó NB III, Észak-Keleti csoport 21. forduló
Putnok FC – FC Hatvan 0-1 (0-0)
Putnok, 200 néző. V.: Sándor Cs. (Szilágyi, Gavalla-Kulcsár).
Putnok FC: Mészáros – Szabó, Galacs, Lőrincz, Korbély (Horváth S., 87.), Tordai, Boros, Váradi (Sztankó, 70.), Vattay, Nemes, Kovács D. (Mrva, 46.). Edző: Szala Ákos. 
FC Hatvan: Menczeles – Nagy Zs., Szabó Sz., Tamás B., Czibolya (Bodnár, 70.), Kitl K., Karácsonyi, Benkó (Burzi, 70.), Sárossy (Kanálos, 55.), Tarjáni, Dinka. Edző: Zoran Spisljak. 
G.: Karácsony (89. – 11-esből).
Jók: senki, ill. az egész csapat. 
Szala Ákos: – Ettől nagyobb mezőnyfölényben futballozni, ettől több helyzetet kialakítani már nagyon nehéz. Nem lehetőségekről beszélek, hanem olyan ziccerekről, amikor az üres kapuba sem tudtunk betalálni. Ez sokadik ilyen meccs volt, és nem tudok elmenni szó nélkül emellett, felborult a pálya és mégis kikaptunk egy véleményes büntető után.
Zoran Spisljak: – Nem a szép foci nyert ma, hanem az a csapat, amelyik szervezetten és egységesen védekezett, végig. A házi feladatunkat megcsináltuk. Tudtuk, hogy egy nagyon jó csapathoz jövünk vendégségbe, és egy lapra tettünk fel mindent, hogy egységesen védekezünk, és ez be is jött. Gratulálok a Punoknak, mert minden megtettek, hogy sikeresen zárják a 90 percet, de ma csak mi tudtunk örülni. További sikereket a Putnoknak!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!