Labdarúgás

2024.03.24. 12:52

Az újpestiek nyerték a diósgyőri tartalék bajnokit

A labdarúgó NB III Észak-Keleti csoportjának 21. fordulójában vasárnap délben hazai környezetben lépett pályára a Diósgyőri VTK tartalék F4R.

A DVTK tartalék F4R (pirosban) hazai pályán játszott

Fotó: Ádám János

Labdarúgó NB III Észak-Keleti csoport, 21. forduló
Diósgyőri VTK tartalék F4R – Újpest FC tartalék 1-2 (0-2)
Diósgyőr, 100 néző. V.: Török (Gergely M., Juhász B.)
Diósgyőri VTK tartalék F4R: Bánhegyi – P. Zrnjic, Bacsa, Ferencsik S. (Sipos, 60.), Ferencsik B., Kövesi (Leschynkyi, 46.), Fekete, Hetyei (Balázsi, 68.), Stavnichuk (Kiss L., 68.), Lajcsik (Lichy, 46.), Demeter M. Edző: Szamosi Tamás.
Újpest FC tartalék: Genzler – Kovács D., Fehér, Horváth D., Szűcs Á., Tóth Á., Árki (Mari, 46.), Varga Gy., Simon B., Dékei (Kollarik, 75.), Geiger. Edző: Mundi Viktor.
G.: Demeter M. (92.), ill. Dékei (28.), Fehér (45.).
Jók: Stavnichuk, Demeter M., Ferencsik S., ill. Genzler, Fehér, Varga, Geiger. 
Szamosi Tamás: – Az első félidőben gól nélküli döntetlennél tizenegyest hibáztunk. Benne van a játékban, de ez a momentum nagyon megfogta a fiatal csapatunkat. Utánpótlás korú játékosoknál ez teljesen érthető, az Újpest viszont jól ráérzett a lehetőségre, és kétgólos előnyt szerzett. A fordulás után viszont olyan teljesítményt nyújtottunk, ami elvárható a DVTK mezben pályára lépő játékosoktól. Nagyszerűen futballoztunk, de a gólszerzéssel továbbra is hadilábon állunk. A lehetőségeink meg voltak, sajnálom, hogy nem tudunk élni ezekkel a helyzetekkel. A második játékrészben mutatott teljesítményből kell tovább építkeznünk. 
Mundi Viktor: – A látottak alapján úgy érzem, megérdemelten szereztük meg a három pontot. Az első félidőben kontroll alatt tartottuk a meccset, még akkor is, ha hazaiak büntetőből megszerezhették volna a vezetést. Ekkor kijött a nagyobb rutinunk, amit gólokkal használtunk ki. A találkozó második felében a hazaiak ritmust váltottak, a védelmünk mögé belőtt labdákkal számos veszélyes helyzetet teremtettek, de az előnyünket meg tudtuk tartani.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!