Labdarúgás

2023.09.10. 20:58

„A 94. percben 11-est hibáztunk így a döntetlen is elúszott...”

A labdarúgó vármegyei I. osztály 5. fordulójában két találkozót játszottak vasárnap.

illusztráció

Fotó: Pixfly

MVSC-Miskolc – Bőcs KSC 3-2 (2-1)

Miskolc, 150 néző. V.: Németh (Kiss, Fülöp).

MVSC-Miskolc: Bollók – Bánk (Bódi M.), Tasi, Csávás (Garai), Kele (Ujj), Oláh, Takács P. (Potyka), Sóskuti, Blaskó, Kovács B. (Figeczki), Gönczi. Edző: Jordán András.

Bőcs KSC: Kiss B. – Kramcsák, Pataki, Irhás, Orosz (Gaál), Lakatos (Ondó), Bodó (Tóth T.), Berta P., Kerekes, Titkó, Szabó Zs. (Dani). Edző: Zsiga Gyula.

G.: Oláh, Kele, Bódi M., ill. Kerekes, Titkó.

Jók: Bollók (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. az egész csapat.

Jordán András: – A nagy meleg rányomta a bélyegét a támadójátékunkra, mert ha csak a nagy helyzeteket nézzük simább győzelmet kellett volna aratnunk. A mai napon egy Bollók Gáborral jobbak voltunk a Bőcsnél.

Zsiga Gyula: – Gratulálok a Vasútnak a győzelemhez. Sajnálom játékosaimat, mert ma mindent megtettek a pontszerzésért. A 94. percben 11-est hibáztunk így a döntetlen is elúszott...

Bánhorváti – BTE Felsőzsolca  3-1 (1-1)

Bánhorváti, 150 néző. V.: Tiszóczki (Kovács Cs., Sántha).

Bánhorváti: Málik – Hallgató, Ádám (Henez), Gyurkó, Kazvinszki, Fejes (Kismarton), Süttő (Harsányi), Zsigrai, Szekszárdi, Marczis (Bicskey), Lovasi (Lukács). Edző: Mátyás József.

BTE Felsőzsolca: Fízer – Sebestyén, Tóth K. (Németh Á.), Szárnya (Lasztóczi), Molnár R. (Balog), Balogh D., Varga L., Molnár D., Szűcs (Durst), Mészáros (Király), Illés. Edző: Gulyás Dénes.

G.: Ádám (11-esből), Gyurkó, Lukács, ill. Molnár R.

Jók: az egész csapat, ill. senki.

Mátyás József: – Köszönjük az elismerő szavakat. Az első félidőben a lelkesen, helyenként agresszívan és durván játszó vendégek védekezésén nehezen találtunk rést. A második félidő nagyon egyértelmű volt. Amit a szünetben átbeszéltünk az ült végig, de a vendégek kapusa bravúrokkal tartotta csapatát, hogy ne legyen nagyobb különbség a két csapat között. Gratulálok minden játékosunknak a győzelemhez, igazi csapatmunka volt.

Vad Lajos, technikai vezető: – Le a kalappal a csapat előtt. Arra nem készültem, hogy NB II-es csapat ellen kell játszanunk, de semmi baj, otthon készülni fogok. De azért azt megjegyezném, nagyon érdekes, hogy az a sportigazgató, akinek állandó problémája volt a visszajátszó csapatokkal mikor edzősködött, most álljon a tükör elé, és számoljon el a lelkiismeretével!

Megyei foci hírek, eredmények a boon.hu oldalán itt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!