Labdarúgás

2023.06.09. 09:47

Rendőr Patrik búcsúzik, Doki üzent neki

Elköszön a vármegyei labdarúgó játékvezetőktől a mindenki által ismert bírócsemete.

„A hétvégén lesz itt az utolsó meccsem – kezdte mondta a húsz esztendős sípos, majd hozzátette: – A Budapesti Labdarúgó Szövetségnél folytatom, ugyanis a fővárosba költözöm. Most a vármegyei második osztályú Edelény – Szendrő találkozón aszisztálok.”

Vasárnap már megy 

„Még csak másfél éve működök, igaz, húsz évek vagyok és rendőr. Azt nem tudom, hány meccsem volt: a megyei – újabban vármegyei – III-ban kezdtem, utána végig jártam a II. osztályt. Apa – Porcs Tamás – nem örül neki, meg szerintem az igazgatóság illetékes bizottsága sem. Szóval eljött a szombati búcsú, vasárnap pedig már költözöm is. Sok sikert mindenkinek, a futballbarátokat és a kollégáimat pedig kérem, hogy őrizzenek meg jó emlékezetükben.”

Még sokra viheti 

Az MLSZ Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Igazgatóságának játékvezetői bizottságát dr. Varga Zsolt, a híres Doki vezeti. Rengeteg NB I-es találkozón asszisztált és a FIFA-jelvényig vitte, társaival bejárta a fél világot. Kíváncsiak voltunk a véleményére és kérésünkre nyomban reagált: 

„A családi tradíciót folytató fiatal, szerény, de céltudatos játékvezető, aki ha továbbra is komolyan veszi ezt a pályát akkor sokra viheti – formálta szavait a civilben bírósági elnök Doki, majd hozzátette: – A játékvezetésért áldozatokra is képes, saját pénzéből vásárolt a mérkőzéseken használható kommunikációs eszközt. A szülői példamutatás kellő alapot szolgáltat számára ahhoz, hogy megbízható és jó játékvezető legyen.”

Jó utat, szép jövőt, sok sikert Patrik neked az életben!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!