Kosárlabda

2023.04.25. 11:14

Határ vendégségben járt Diósgyőrben

A női kosárlabda válogatott centere a múlt szombaton Miskolcon nézte meg a bronzmeccset.

Határ Bernadett

Fotó: Dömötör Csaba

A 2022/23-as évad nagy részét sérülés miatt volt kénytelen kihagyni Határ Bernadett, a magyar női kosárlabda válogatott centere, aki egy éve, a Sopron Basket játékosaként, az AKSC Szekszárd elleni bajnoki döntőben, 2022. április 20-án vélt harcképtelenné.

A 28 éves, 208 centiméter magas klasszis a múlt hét végén, a bajnoki szezon utolsó játéknapján, szombaton, Diósgyőrben, a DVTK-Hun-Therm – AKSC Szekszárd (70-61) bronzcsata harmadik felvonásán a DVTK Aréna lelátóján tűnt fel.

A diósgyőri szurkolók körében el is indult a találgatás, hogy miért jelent meg a meccsen, a drukkerek az esetleges ideigazolását vetették fel. Már csak azért is, mert Határ Bernadett-től nem áll túl messze Miskolc, egészen pontosan a szülőhelyétől, hiszen Pásztón látta meg a napvilágot a remek kosaras, aki Gyöngyösön, a korábbi diósgyőri utánpótlásedző, Pál József kezei alatt ismerkedett meg a sportággal.

Honlapunk értesülése szerint egy baráti meghívásra érkezett Miskolcra a soproni csapat centere, aki a diósgyőriek alapemberével, Aho Ninával van emelkedett nexusban, annak köszönhetően, hogy korábban mindketten egy klubban, a Vasasban kosárlabdáztak. 

Határ Bernadett
Fotós: Magánarchívum

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!