NB III.

2022.11.19. 16:59

A szög és a patkó esete Tiszaújvárosban

A labdarúgó NB III Keleti csoportjában a 18. forduló meccseit szombaton rendezték meg.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Termálfürdő FC Tiszaújváros – AG Hajdúszoboszló 1-4 (1-1)

Tiszaújváros, 100 néző. V.: Szigetvári.

TFC Tiszaújváros: Galambvári – Lehóczki (Páll), Kundrák (Jacsó), Gelsi, Tóth B., Bussy (Nagy D.), Vitelki B. (Molnár M.), Géringer L., Lőrincz P., Erős (Tóth S.), Valkay. Edző: Vitelki Zoltán.

Hajdúszoboszló: Mészáros – Kónya, Lénárt (Drobina), Fenyőfalvi, Lukács (Barna B.), Czene, Nagy R., Szathmári, Contantinescu, Vincze Á., Barnucz (Sütő). Edző: Szűcs János. G.: Lőrincz P., ill. Vincze Á. (2), Barnucz, Barna B. Jók: senki, ill. az egész csapat.

Vitelki Zoltán: – „Egy szög miatt a patkó elveszett, a patkó miatt a ló elveszett, a ló miatt a csata elveszett, a csata miatt az ország elveszett, Máskor verd be jól azt a patkószeget!”

Szűcs János: – Rosszul kezdtük a mérkőzést, hamar gólt kaptunk, de szerencsére gyorsan sikerült egyenlíteni. Második félidő elején jókor jött gól, amivel meg tudtuk fordítani a találkozót.

Tiszafüredi VSE – Putnok FC 2-3 (0-1)

Tiszafüred, 400 néző. V.: Muhari.

Tiszafüred: Tajti B. – Tomola, Fehér Zs., Baranyi, Szövetes, Tóth D., Mácsai, Barzsó (Földi), Pintér V., Szabó V. (Barna V.), Skulka (Kertész). Edző: Dorcsák Zoltán.

Putnok: Pápai – Gellén, Galacs (Petrecsko), Nagy Zs. (Nádimov), Nemes, Sramkó (Juhos), Katona B., Buda, Csiki, Vajda, Dobrovolszki. Edző: Szala Ákos. G.: Szabó V., Skulka, ill. Katona, Csiki, Galacs. Kiállítva: Tóth D. (80.). Jók: Tajti B. (a mezőny legjobbja), Szabó V., Barzsó, Baranyi, ill. az egész csapat.

Dorcsák Zoltán: – Az első félidőben jobban játszottunk, voltak helyzeteink, kapufánk, de mégis a Putnok szerzett vezetést. A második félidő eleje egyértelműen a vendégeké volt, ekkor Tajti tartott bennünket meccsben. Utána sikerült kiegyenlítenünk, nálunk volt a lélektani előny, mentünk a győzelemért, de ismét a Putnok szerzett gólt, ahonnan már nem tudtunk visszajönni.

Szala Ákos: – Az első félidőben felváltva voltak veszélyben a kapuk, bizonyos szakaszokat kontrolláltunk, ahogyan kell, de olykor kapkodás is jellemző volt ránk. Pozitív átmenetben nagyon jók voltunk a mai nap, a második félidő első tíz percében 4-5 ziccert hagytunk ki, ezután a Tiszafüred igazolta, hogy jó csapat. Szorongattak, de a labdaszerzések után minden ellentámadásunk veszélyes volt. A támadózónában, és főleg a 16-oson belül is nagyobb felelősséggel kell döntéseket hozni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!