Labdarúgás: női NB I.

2022.08.15. 15:00

„Az ellenfél agresszív labdaszerzésére nem tudtunk sajnos mit kitalálni”

Női NB I., 1. forduló

Astra-Activtek HFC-Üllő – Diósgyőri VTK 1–1 (0–1)

Üllő, 50 néző. V.: Bálint K. 

Astra: Halla – Pap N. (Antalicz), Véninger, Tatai, Cremer (Ebony), Taylor, Szabó B., Erdész, Vidács, Vicsek, Kós. Edző: Király Bianka.

DVTK: Böröcz – Somogyi, Nagy L., Nagy P., Boros, Krisztin, Geréd, Mikó (Voila), Balázs, Jáhn, Oláh A. (Sain). Edző: Bém Gábor. G.: Ebony, ill. Nagy P. 

Király Bianka: – Túl vagyunk az első, nyitó meccsen, rengeteg pozitív elemet láttam a játékban, de sajnáljuk az elvesztegetett két pontot. Mindkét csapat építkezik, voltak jó egyéni teljesítmények, de még időre van szükség ahhoz, hogy az új játékosokat megfelelően beépítsük. Örülünk az egy pontnak. 

Bém Gábor: – Az ellenfél agresszív labdaszerzésére nem tudtunk sajnos mit kitalálni. Ettől függetlenül az első félidőben megszereztük a vezetést, és volt még 2-3 ziccerünk, volt esélyünk lezárni a meccset. Azonban egy lövés ment a kapunkra, amiből gólt kaptunk. Tanulságos meccs volt, ha a kevés lehetőségből legalább kettőt kihasználunk, nyertünk volna. Több játékosunk önmagához képest gyengébben teljesített.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!