DVTK NB II.

2022.06.25. 10:18

Újabb védőt igazolt a DVTK

ÉM

Új igazolást jelentett be tegnap a DVTK NB II.-es labdarúgócsapata. A piros-fehérekhez szerződött a Mezőkövesd Zsóry FC NB I.-es gárdájától a jobb oldali védő, Farkas Dániel. A Vajdaságból származó, szerb–magyar kettős állampolgárságú, 29 éves labdarúgó pályafutása elején a szerb első osztályban, az FK Spartak Subotica gárdájában 108 bajnokin lépett pályára, majd 2017 elején a kövesdiek akkori szakvezetőjének, Tomislav Sivicnek a hívására igazolt a dél-borsodi klubhoz. Farkas Dániel a kövesdi csapatban összesen 133 NB I.-es meccsen jutott szóhoz, és lapunk értesülései szerint szabadon igazolhatóként, vagyis átigazolási díj nélkül váltott klubot. 

Farkas D. a harmadik új védője a piros-fehér együttesnek, korábban a szintén jobb oldali védőként bevethető Csirmaz István és a belső védő, Viczián Ádám szerződtetését jelentették be a diósgyőriek. Értesüléseink szerint a DVTK további védőt szeretne igazolni, a meglehetősen lyukasnak számító bal oldali szélső hátvéd posztjára. Úgy tudjuk, hogy ezzel összefüggésben a DVTK szívesen látná Korhut Mihályt, a 33 éves labdarúgót, az egykori válogatott játékost, aki jelenleg a Debreceni VSC kötelékébe tartozik, de néhány napon belül lejár a szerződése.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!