GreenPlan-VRC Kazincbarcika

2022.04.20. 07:56

Csütörtökön elkezdődik a csata a bronzéremért

A GreenPlan-VRC Kazincbarcika hazai környezetben játssza az első meccset a MAFC-BME ellen.

ÉM

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Hétfőn este kiderült, hogy a férfi röplabda Extraliga rájátszásának utolsó körében, a helyosztók során ki ellen kell pályára lépnie a GreenPlan-VRC Kazincbarcika csapatának. Mint ismert: a barcikai együttes az elődöntő ötödik meccsén, vasárnap Kaposvárott vereséget szenvedett a Fino csapatától, így a bronzéremért szállhat harcba. Az ezúttal is három nyert meccsig tartó sorozatban a Vegyész ellenfele a budapesti MAFC-BME gárdája lesz. Az egyetemisták hétfőn este az elődöntő másik ágán, az ottani ötödik meccsen 3:0-ra kikaptak az alapszakaszgyőztes Pénzügyőr SE-től, és emiatt ők is csak a 3. helyért folytathatják a küzdelmeket. Mivel a bronzért küzdő csapatok közül a VRCK-nak volt jobb az alapszakaszbeli helyezése, így a párharc Kazincbarcikán kezdődik. Túl sokat nem kell várniuk a csapatoknak a folytatásra, ugyanis az éremjáték már csütörtökön megkezdődik. 

Carlos Páez nélkül, ugyanis a 30 éves feladó a húsvétvasárnap megrendezett somogyi bajnokin szalagsérülést szenvedett, és emiatt rá a bajnokság utolsó meccsein már nem számíthat a GreenPlan-VRC Kazincbarcika gárdája.

A bronzcsata programja

1. mérkőzés, április 21. (csütörtök), 19.00: GreenPlan-VRC Kazincbarcika – MAFC-BME 
2. mérkőzés, április 25. (hétfő), 20.00: MAFC-BME – GreenPlan-VRC Kazincbarcika 
3. mérkőzés, április 28. (csütörtök), 19.00: GreenPlan-VRC Kazincbarcika – MAFC-BME 
4. mérkőzés, május 3. (kedd), 20.00: MAFC-BME – GreenPlan-VRC Kazincbarcika (ha szükséges) 
5. mérkőzés, május 6. (péntek), 19.00: GreenPlan-VRC Kazincbarcika – MAFC-BME (ha szükséges)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!