Miskolci Judo Club

2022.02.12. 11:00

Munkások dolgoznak a Győri kapui bázison

Tavasszal nagyot lép előre a Miskolci Judo Club.

Kolodzey Tamás

A kivitelezők a közelmúltban végeztek az egyesület új, kétszintes, háromszáz négyzetméteres komplexumával, bár a „bővítmény” hivatalos átadása még várat magára.

 

Méltó körülmények 

 

– Most a régi termünkön a sor – mondta Flórusz János elnök-vezetőedző, majd hozzátette: – Teljesen megújul az egy légterű, kétszázötven négyzetméteres, sokat látott csarnokunk. Amely belső-külső burkolást és álmennyezetet kap, kicserélik a nyílászárókat, szigetelik a tetőszerkezetet, átépítik a fűtésrendszert, és korszerű, energiatakarékos világítóberendezéseket helyeznek el. A jó tempóban haladó rekonstrukció révén a blokk átadása tavaszra várható, és elkészülte után már a huszonegyedik századnak megfelelő körülmények között végezhetjük munkánkat. Erre szükségünk van, hiszen hat válogatott sportolóval rendelkezünk, részükre és fiataljaink számára is méltó körülményeket teremtünk az eddigitől még sikeresebb szakmai tevékenységünkhöz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!