Hétvégi sporteredmények

2022.01.31. 19:30

Minden, amiről egy igazi borsodi sportrajongónak tudnia kell: vízilabda, jégkorong, röplabda, foci eredmények

Ne maradjon le kedvenc Borsod-Abaúj-Zemplén megyei sportcsapata eredményeiről!

Forrás: Shutterstock

Vízilabda

 

A férfi vízilabda OB I. hét végi, 17. fordulójában Szegeden vendégszerepelt szombaton a PannErgy-Miskolci VLC együttese. A Szegedi VE–PannErgy-Miskolci VLC meccs eredménye itt!

 

Jégkorong

 

Szegedi VE–PannErgy-Miskolci VLCAz alapszakasz 35. fordulója keretében a DVTK Jegesmedvék vendége a Sport Club Csíkszereda csapata volt. A DVTK Jegesmedvék – Sport Club Csíkszereda eredménye itt!

 

 

Röplabda

 

A Diósgyőri VTK extraligás női röplabdacsapata tegnapelőtt a Swietelsky Békéscsabai RSE alakulatát látta vendégül a városi sportcsarnokban. A Diósgyőri VTK – Swietelsky-Békéscsabai RSE meccs eredménye itt!

 

A férfi röplabda Extraliga hét végi fordulójában Kecskeméten játszott a kazincbarcikai alakulat, amelynél De Pra és Ciupa apróbb sérülés miatt nem volt hadra fogható, de a KRC-nél is volt hiányzó, a ponterős Fundora, ennek szintén sérülés volt az oka. A Kecskeméti RC – Vegyész RC Kazincbarcika meccs eredménye itt!

 

Labdarúgás

 

A labdarúgó NB I 18. fordulójában vasárnap délután a Mezőkövesd Zsóry FC csapata az MTK Budapest együttesét fogadta. A Mezőkövesd Zsóry FC vs. MTK Budapest meccs eredménye itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!