Cigánd Sportegyesület

2022.01.24. 16:00

A sárospataki elnökből igazgató lett Cigándon

Többször is szóba került a neve, és most igent mondott a felkérésre.

KT

Forrás: Olvasónk küldte

A Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola elnökét kérték fel a Cigánd Sportegyesület klubigazgatói posztjára.

 

Szakmai kihívás 

 

– Az egyelőre fél évre szóló megbízatásom január 17-től él – mondta Belicza János, akit vezetőként és labdarúgó-játékvezetőként is jól ismernek a szűkebb pátriánk sportéletét árgus szemekkel figyelők. – Oláh Krisztián polgármester számomra megtisztelő felkérésére mondtam igent: többször is szóba került már a nevem náluk, és a kézfogásunk most vált esedékessé. A marketinggel és a kommunikációval, a támogatók és a szponzorok felkutatásával, rövid és hosszú távú ciklusok tervezésével és végrehajtásával, a szakemberek továbbképzésével és a rendezvények szervezésével kell foglalkoznom. Ezek megvalósítása érdekében csapatban és olyan emberekkel fogok munkálkodni, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek. Szóval a cigándiak komoly célokat tűztek ki, engem pedig motivál a szakmai kihívás. 

 

Arra a kérdésre, hogyan tud eleget tenni a vele szemben támasztott követelményeknek, Belicza János így felelt: 

 

– Egy pályázati úton nyert megbízatásom végeztével felszabadult időmet beosztva Cigándon is képes leszek mindenre odafigyelni.

 

(A borítóképen: Oláh Krisztián polgármester és Belicza János klubigazgató)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!