Röplabda: Magyar Kupa, NB I. Liga

2021.11.06. 17:00

„Örülünk, hogy az ország legjobb formában lévő csapatát láthattuk vendégül”

Fotó: Bujdos Tibor

Férfi röplabda Magyar Kupa, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés

MEAFC-Miskolc vs. Fino Kaposvár 0:3 (-10, -17, -15)

Miskolc, 50 néző. V: Gyulai, Hóbor.

MEAFC-Miskolc: Csizmadia, Lipatov, Orosz, Kozsla, Surányi, Berkes. Csere: Karóczi (liberó), Szántai (liberó), Simkó. Vezetőedző: Bagó László.

Fino Kaposvár: Hubicska, Vasquez, Milovanovic, Bögöly, Ouyachi, Iván G. Csere: Bozóki (liberó), Iván B., Garchet, Oussama, Sandoval, Kiss M. Vezetőedző: Ruben Wolochin.

Bagó László: – Örülünk, hogy az ország legjobb formában lévő csapatát láthattuk vendégül. A visszavágón igyekszünk szorosabb szetteket játszani, remélhetőleg már teljes kerettel.

Ruben Wolochin: – Konzisztensen és jól játszottunk a mérkőzés folyamán. Jó nyitásokkal sikerült megalapoznunk a játékunkat. A játékosok hozzáállása is megfelelő volt a mérkőzéshez.

A visszavágót november 17-én 18 órától rendezik Kaposváron.


Férfi röplabda NB I. Liga, 4. forduló

Dági KSE vs. MEAFC-Miskolc (Dorog, vasárnap 17.00)

Bagó László, a MEAFC-Miskolc edzője: – Arra használtuk a Kaposvár elleni meccset, hogy felállásokkal kísérletezgessünk, keressük azt az összetételt, ami ezen a meccsen sikeres lehet. Mert ütőnk, Kovács Zoltán sérülése miatt ezúttal sem lesz velünk. A Dággal vívott miskolci meccset nyerte ellenfelünk, azóta a játékunkban történtek finomítások, okultunk abból a vereségből; majd meglátjuk, hogy ebből, ezekből mi fog kijönni a pályán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!