röplabda Magyar Kupa

2021.11.04. 17:00

„Az ország talán legerősebb csapata érkezik hozzánk”

20200804 Miskolc fotó: Ádám János ÁJ Észak-Magyarország A MEAFC NB I-es férfi röplabda csapatának első nyári edzése az egyetemi körcsarnokban. képen: Bagó László vezetőedző

Forrás: ÉM

Fotó: Ádám János

Férfi Magyar Kupa, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés

MEAFC-Miskolc – Fino Kaposvár (Miskolc, Egyetemi körcsarnok, csütörtök 20.00)

Bagó László, a MEAFC vezetőedzője: – Az ország talán legerősebb csapata érkezik hozzánk, a Kaposvár a bajnokságban eddig valamennyi mérkőzését megnyerte, jó formában vannak. A kupában is biztosan szeretnének ott lenni a végjátékban, így velünk szemben a biztos továbbjutásban gondolkodnak. Bizonyosan teljes kerettel jönnek, és a sztenderd csapattal állnak ki, nekik ez egy jó alkalom lesz a gyakorlásra. Számunkra ebben a párharcban, de legalábbis ezen a mérkőzésen az a cél, hogy a rossz eredmények után felszabadult játékkal kijöjjünk a gödörből, és hogy megtaláljuk azt a csapatot, amellyel a hét végi bajnokin, Dágon, eredményesek tudunk lenni. Kissé fel kell forgatni az együttest, ugyanis két négyes ütőnk, Kovács Zoltán, és Kapusi Zoltán sérülés miatt kiesett.

A visszavágót november 17-én 18 órától rendezik Kaposváron.

(A borítóképen: Bagó László)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!