Bodon Péter FC

2021.10.03. 08:30

Futsalbajnokik lesznek az ózdi sportcsarnokban

Hétfőnként, késő este rendezik majd a Bodon Péter FC NB II.-es találkozóit.

Marosréti Ervin

A futsalnak nagy hagyományai vannak Ózdon. Egy időben a helyi és környékbeli játékosokra épülő Ózd VSE még az NB I.-ben is szerepelt, aztán a helyi fiatalokból verbuvált együttes a másodosztályban képviselte a város színeit. Azóta eltelt néhány év, most azonban a sportág kedvelői ismét kilátogathatnak bajnoki mérkőzésekre.

Az NB II.-es indulási joggal rendelkező Bodon Péter FC ugyanis a Marosi István Városi Sportcsarnokban rendezi meg a hazai találkozóit. A pétervásárai székhelyű klub ugyanis nem talált olyan létesítményt, ahol lehetősége lett volna pályára lépni. A klubvezetőnek akadt ózdi kapcsolata, és most már a létesítmény fenntartójával is megszületett a megállapodás.

Ami maradt

– A terembeosztás már korábban elkészült a szeptember elején kezdődő teremsportidőszakra – árulta el Nagy-Mengyi Péter, az Ózdi Sport- és Élményközpont igazgatója. – Ezen természetesen nem változtattunk, így a Bodon Péter FC-nek a megmaradt lehetőséget tudtuk felkínálni. Ők ezzel éltek, így viszonylag késői időpontokban, de valóban a sportcsarnokban bonyolítják le a hazai találkozóikat.

A Bodon Péter FC eddig két idegenbeli összecsapást játszott le az NB II. Keleti csoportjában. Nyírbátorban 3–0-ra maradt alul, az Energia SC Gyöngyös vendégeként pedig 10–3-as vereséget szenvedtek. Egy hazai mérkőzést október 4-én, hétfőn játszanak a pétervásáraiak este 9 órától. A folytatásban is pályaválasztóként ebben az időpontban lesznek a mérkőzések.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!