DVTK Jegesmedvék

2021.07.23. 15:00

Meghosszabbította szerződését a védő

A DVTK Jegesmedvék és a magyar jégkorong-válogatott alapembere és erőssége, Szirányi Bence két évvel meghosszabbította szerződését – jelentették be.

Így a harminchárom esztendős védő már ötödik miskolci szezonját kezdheti meg. „Nem is gondolkodtunk más csapatban, mint a DVTK Jegesmedvék. Jó helyen vagyunk, jó a környezet a gyerekeinknek, és a feleségemmel mi is jól érezzük magunkat a városban. Egy plusz extra tényező, hogy feleségem, Alexandra erőnléti edzői állást kapott a DVTK Jegesmedvék Jégkorong Sport­akadémián. Úgy gondolom, hogy a magyar jégkorongnak is javára válik, hogy ebben a szezonban nagyon sok fiatal játékos megkapja a lehetőséget a csapatunkban. Ez azt jelentheti, hogy ránk, idősebb játékosokra is nagyobb felelősség hárul abból a szempontból, hogy egyengessük a fiatalokat, a csapatot formáljuk és a jó irányba tereljük” – mondta Szirányi Bence.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!