Foci aranyköpések

2021.07.03. 19:00

„A bambasági pótlékot majd összeszedjük a csapattól”

A februárban újraindult megyei futballedzők elmés és frappáns beszólásaiból csemegéztünk.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Lássuk elsőként, hogy a hosszúra nyúlt kényszerpihenő után a pótlások során milyen értékelések születtek februárban.


Csomós János (Cserépfalu): „Köszönettel tartozom annak a 11 játékosnak, aki ma megjelent. A többieknek jó melegedést otthon.”

Gável András (Harsány): „Közel az EB, ezért kell ilyen időpontban mérkőzést játszani…”

Koczka Sándor (Tiszalúc): „A pálya futballra alkalmatlan volt, hála Istennek, hogy senki sem sérült meg. Az ellenfélnek Valentin-napra 2 ajándékot is adtunk, amiből gólt szereztek.”

Csomós János (Cserépfalu): „Sajnos számunkra a bajnokság már nem az eredményességről, hanem a túlélésről szól.”

Farkas Csaba (Bogács): „Ha azt mondom idény eleji forma, akkor hazudok, mert ez nem forma.”

Gável András (Harsány): „Minimum az egy pontra rászolgáltunk volna. A kis kopasz a pálya középén megint úgy gondolta, hogy szórakozhat a harsányiakkal.”

Hegedüs László elnök (Parasznya): „Három rúgott góllal mérkőzést kell nyerni, de ma mindent megtettünk, hogy ez ne sikerüljön!”

Koczka Sándor (Tiszalúc): „Az első félidőben siralom…”

Hideg László (Hernádnémeti): „Siralmas! Az első félidőben a saját kapunkra gólveszélyesebbek voltunk mint az ellenfélére. A másodikban kihagytuk a kihagyhatatlant. Megérdemelt a hazai siker. A bambasági pótlékot majd összeszedjük a csapattól.”

Máhr Dávid (Nyékládháza): „Sajnos a sok hiányzót nem tudtuk pótolni. Amikor a cserekapusunknak kell beállni mezőnybe, akkor az kellemetlen.”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában