Foci aranyköpések

2020.12.27. 11:30

„Olyan volt a mérkőzés, mint az egész ősz: vírusos és nyögvenyelős”

Ismét itt a december, és bár egyelőre megyei foci nélkül maradtunk, idén is elhoztuk nektek a legjobb edzői aranyköpéseket.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Végül a novemberi edzői aranyköpésekből csemegéztünk, noha a legtöbb meccset elhalasztották a vírus miatt. Ettől függetlenül az utolsó fordulókban is sziporkáztak a mesterek, jó szórakozást ezúttal is és boldog karácsonyt!


Kupcsik István (Tiszakeszi): „Végre focimérkőzésen voltunk és nem színházban kellett érezni magunkat.”


Balogh József (Sajószentpéter): „Jó játékosok nélkül is tudtunk öt gólt kapni, és tudtunk hármat rúgni. Sajnos négy lövésből öt gólt kaptunk. Sikerült újra színes lapokat megint begyűjteni dumáért!”


Török Márton (Kisgyőr): „Tartalékos csapatunk a mérkőzés utolsó harmadában szétesett. Súlyos egyéni hibáinkat a hazai csapat könyörtelenül kihasználta. Jobb lett volna ha el sem jövünk, de becsületből megjelentünk.”


Répási Ferenc (Mályi): „Végre játszottunk, végre nyertünk is. Legtöbbször mi kapunk ötöt, de most mi rúgtunk ennyit. Lassan csak összeállunk.”


Kristóf Péter, csapatkapitány (Szerencs): „Bizonytalan napok után azt a döntést hoztuk, hogy győzzön a futball a vírus felett. Sajnos, a meccs alapján ez rossz döntésnek bizonyult, még szerencse, hogy ezt nézők nem láthatták.”


Hideg László (Hernádnémeti): „Olyan volt a mérkőzés, mint az egész ősz: vírusos és nyögvenyelős.”

(Borítóképünk illusztráció!)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!