Mezőkövesd Zsóry FC

2020.06.24. 19:00

Két érvénytelen gól, de a három pont elúszott

A 89. percben szerzett góllal győzött a Mezőkövesd ellen a Debrecen csapata a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójában szerdán.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Forrás: mezokovesdzsory.hu

Fotó: gpfoto.hu

Óvatos, kockázatvállalás nélküli játékot mutatott be mindkét csapat az első félidőben, bár a Mezőkövesd erősebben védekezett. Gól végül nem született, igaz, a 16. percben Zivzivadze gólját szabálytalanság miatt nem adta meg a játékvezető, majd a 28. percben a debreceni Szécsiét sem.

A második félidő elején a kövesdiek háromszor bombázták rá a Loki kapujára a labdát, harmadszorra betalált, azonban les miatt ezt a találatot is érvénytelenítette a bíró. Ezután a fürdővárosiak megtáltosodtak, akciódús támadójátékot mutattak, amit a Debrecen sem hagyott szó nélkül – úgy tűnt, mindkét csapat szeretné végre eldönteni a három pont sorsát. Végül a 89. percben a vendégek megszerezték a vezetést Garba fejes találatával, ezzel óriási lépést tettek a bent maradás felé. Négy perc hosszabbítás következett, ami alatt nem sikerült egyenlítenie a Zsórynak, így a Loki ideiglenesen elkerült a kieső helyről, a kövesdiek pedig távolabb kerültek a bronzéremtől.

Mezőkövesd Zsóry FC-Debreceni VSC 0-1 (0-0)

Városi Stadion, v.: Andó-Szabó

Mezőkövesd Zsóry FC:

Szappanos – Farkas, Nagy D. (Cseri, 70.), Pillár, Silye – Meszhi, Karnyickij – Pekár, Vajda (Vadnai, 78.), Besirovic (Eperjesi, a szünetben) – Zivzivadze

Debreceni VSC:

Nagy S. – Kinyik, Szatmári, Pávkovics, Ferenczi – Kusnyír, Kundrák (Bényei, a szünetben), Varga K., Tőzsér, Szécsi (Bereczki, 36.; Trujic, 63.) – Adeniji (Garba, 63.; Barna, 91.)

gólszerző: Garba (89.)

sárga lap: Besirovic (45+1.), Zivzivadze (75.), Eperjesi (89.), illetve Pávkovics (29.), Kinyik (39.), Varga K. (66.)

Részletes beszámoló a mérkőzésről hamarosan!

(Borítóképünk illusztráció, egy korábbi mérkőzésen készült)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!