NB III.

2019.10.27. 20:10

„Nagy helyzeteink nem voltak, de rengeteget tettünk a gólért”

A labdarúgó NB III. Keleti csoportjának 12. fordulóját rendezték meg vasárnap. Megyénk csapatainak eredményei.

Pásztor Attila

Győzött a Termálfürdő Tiszaújváros

Fotó: Bujdos Tibor

Termálfürdő Tiszaújváros – Ceglédi VSE 1-0 (0-0)

Tiszaújváros, 200 néző. V.: Bálint.

Termálfürdő Tiszaújváros: Tóth Cs. – Burics, Nagy D. (Terdik), Gelsi, Pap, Tóth M., Hussein (Kulcsár), Orosz, Bokros, Bene (Bussy), Molnár M. Edző: Gerliczki Máté.

Cegléd: Tulipán – Bagó, Makrai, Bodó, Kelemen (Kun), Juhász (Lukács), Pesti, Kovács L., Szilágyi (Cseh), Szász, Markó. Edző: Schőn László.

G.: Bagó (öngól).

Jók: az egész csapat, ill. senki.

Gerliczki Máté: – Magas szinten kellett játszanunk ahhoz, hogy ez ellen a Cegléd ellen uralni tudjuk a mérkőzést. Nagy helyzeteink nem voltak, de rengeteget tettünk a gólért, ami a végén érkezett. Gratulálok a játékosaimnak, hogy három vereség után két ilyen rangadót be tudtak húzni ami igazán nagy bravúr.

Schőn László: – Rangadót játszottunk amelyen a Tiszaújváros többet tett a győzelem érdekében. Még ha egy öngóllal is, de megérdemelten nyertek.


Ózdi KSC – Gyöngyösi AK 1-0 (1-0)

Hatvan, 100 néző. V.: Bodzay.

Ózd: Lékai – Czingráber, Kozics, Pataki R. (Gál B.), Gábor (Bogáti), Lévai, Zöllei, Pfister (Tasi), Marczis, Gál Sz., Pataki Zs. Edző: Várhidi Péter.

Gyöngyös: Ladányi – Tóth O. (Botos), Wild, Csornij, Rédei, Csoszánszki (Nagy R.), Petrezselyem, Tarnai, Márkus, Bartha, Forgács. Edző: Varga Attila.

G.: Kozics.

Jók: Lévai, Lékai, Gál Sz., Kozics, ill. senki.

Várhidi Péter: – Azt hittem nincsenek már csodák a magyar futballban. Le a kalappal a srácok előtt megnézném hány csapat tenné így oda magát egy ilyen helyzetben Magyarországon.

Varga Attila: – Gratulálok ellenfelünknek.


Tállya KSE – Diósgyőri VTK tartalék 1-0 (0-0)

Tállya, 250 néző. V.: Tamási.

Tállya KSE: Tarr – Ondó, Csicsvári, Németh B. (Paranai), Potyka, Ohár, Szegedi (Minczér), Fenyőfalvi, Bihari, Sárosi, Bocsi (Huszti). Edző: Uray Attila.

DVTK tartalék: Bukrán – Ivánka (Budaházi), Szűcs, Boros, Zsiga (Zsemlye), Óvári, Farkas, Vági, Orosz M., Szabó, Ternován. Edző: Vég Csongor.

G.: Ohár.

Jók: az egész csapat, ill. Vági, Óvári.

Uray Attila: – Nagyon örülünk az első tállyai győzelmünknek egy számunkra nagyon fontos mérkőzésen. Gratulálok a csapatnak!

Vég Csongor: – Az a csapat nyerte meg ezt a mai kiesési rangadót akinek a játékosainál 100 százalék volt az odaadás, a küzdő szellem, az agresszivitás és maga az elkötelezettség a bent maradásért. Amíg ez nálunk csapatszinten csak 80 százalék addig nehéz lesz megnyerni ezeket a magas hőfokú meccseket. A lehetőségeink meg voltak ma is, de még mindig nem teszünk annyit Fortuna kegyeiért, hogy a szerencse is mellénk álljon. Gratulálok a hazai csapatnak. A küzdő szellemük, ami néha a durvaság határait is súrolta példa értékű lehet a mi fiatal csapatunknak is, mert a labdarúgásnak van egy ilyen arca is, amikor nem a foci dominál, hanem a férfias küzdelem.


Putnok FC – Debreceni VSC tartalék 2-1 (1-0)

Putnok, 200 néző. V.: Sándor.

Putnok FC: Pomozi – Nyisalovits, Tóth Sz. (Szegedi), Galambosi, Csirszki (Tucsa), Katona, Mahalek, Illés R., Nyitrai, Sándor (Nemes), Arday. Edző: Kriston István.

DVSC tartalék: Hrabina – Sárosi, Jankelic, Bévárdi, Györgyi, Újvárosi, Bouoli (Tonhajzer), Sármány, Szabó (Tüzes), Lakatos, Mészáros. Edző: Szatmári Csaba.

G.: Katona, Galambosi, ill. Sármány.

Jók: az egész csapat, ill. senki.

Kriston István: – Jó ritmusú mérkőzésen mindkét csapat sokat tett azért, hogy pontot vagy pontokat szerezzen de ebből szerencsére mi jöttünk ki jobban. Örülünk a győzelemnek és köszönjük a szurkolók biztatását.

Szatmári Csaba nem nyilatkozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!