megye I.

2019.10.26. 19:34

„De ha ma Samu védett volna...”

A labdarúgó megyei I. osztály 12. fordulójában hat találkozót rendeztek meg szombaton.

Pásztor Attila

Fotó: Bujdos Tibor

Mezőkövesd tartalék – Edelény 3-1 (1-1)

Mezőkövesd, 50 néző. V.: Szoboszlay.

Mezőkövesd tartalék: Fedinisinec – Rubish, Baranyi, Sike, Kalocsai, Bálint (Urbán), Tóth D. (Babinec), Gíber (Fészki), Török, Varjas, Kantsavy (Gondos). Vezetőedző: Vitelki Zoltán.

Edelény: Gergely – Jancsurák, Tóth N. (Bartók-Balogh), Márton (Táncos), Mészáros (Horváth), Sikur, Kótai, Fűzi (Dankó), Kecskeméti, Tamás, Pataki. Edző: Kócsi József.

G.: Gíber (2), Urbán, ill. Sikur.

Kiállítva: Sikur (83.).

Jók: Tóth D., Kalocsai, Sike, Baranyi, Rubish, ill. Tamás, Pataki, Jancsurák, Tóth N., Sikur.

Vitelki Zoltán: – Nyomasztó fölényben játszottunk, az első félidőben jobban, a másodikban pedig bebiztosítottuk a győzelmet. Az ellenfélnek is volt néhány lehetősége, de bevésték nekünk a három pontot és ez a legfontosabb.

Kócsi József: – Nem tudom mi miatt legyek mérgesebb, hogy nem sikerült a támadóinknak kellőképpen koncentrálni az ellenfél kapuja előtt, vagy pedig a második kapott gólunk miatt amikor véleményem szerint nekünk kellett volna bedobást elvégeznünk, de az ellenfél jött és az alapvonalon túlról centerezett labdából lőttek gólt, közben a belső védőnket gáncsolták a tizenhatoson belül… Ezen túl pedig már hab a tortán, hogy két játékosunkat „megtalálta” az ötödik sárga, egy játékosukat – aki még soha nem volt kiállítva – a piros. Gratulálok a Mezőkövesdnek további sok sikert nekik!


Bőcs – Cigánd 0-3 (0-1)

Bőcs, 100 néző. V.: Rendek.

Bőcs: Varga – Molnár, Szegedi (Szabó I.), Vadász E., Balázs, Matesz, Csóka (Irhás), Tóth B. (Titkó), El-Sherif, Kerekes, Szabó Zs. Edző: Zsiga Gyula.

Cigánd: Csáki T. – Répási, Oravecz, Csáki P. (Marozsán), Balogh (Jóni), Balla, Popovics (Kovács), Oláh, Timkó (Horváth A.), Chepa, Molnár L. (Pásztor). Edző: Nagy Gábor.

G.: Popovics, Timkó, Jóni.

Kiállítva: El-Sherif (76.).

Jók: Varga, Matesz, ill. Oláh.

Zsiga Gyula: – Gratulálok Nagy Gabi barátomnak jó csapatot rakott össze, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

Nagy Gábor: – Nagyon kellett nekünk már ez a győzelem. Remélem ez a következő hetekben is így fog történni, sok sikert kívánok Zsiga Gyuszi barátom csapatának. De ha ma Samu védett volna…


Mád – Sajóbábony 1-3 (1-0)

Mád, 100 néző. V.: Belicza.

Mád: Madarasi – Gáll, Sivák, Kramcsák, Balog B. (Tóth J.), Varga, Mirki, Sápi, Szűcs, Szakács, Balog I. Csapatvezető: Szűcs Ádám.

Sajóbábony: Málik – Madarász (Varga), Mezőssy (Sebők), Molnár M., Németh D., Balogh D., Titkó, Lakatos, Tóth I., Bodnár, Turcsik. Edző: Vígh Ferenc.

G.: Varga, ill. Titkó, Balogh D. (11-esből), Molnár M.

Jók: senki, ill. az egész csapat.

Szűcs Ádám: – Öt perc kivételével jól működött az amit elterveztünk. Négy nap alatt két meghatározó játékosunk dőlt ki több hónapra, mielőbbi felépülést kívánunk nekik.

Vígh Ferenc: – Elkerülhető gólt kaptunk, ami után a visszahúzódó hazaiak ellen nehezen találtuk meg az ellenszert. Jó iramú mérkőzésen fontos győzelmet arattunk. További sok sikert kívánok a Mádnak, a sérült Balog Balázsnak pedig mielőbbi gyógyulást.


Hidasnémeti – Felsőzsolca 4-3 (4-0)

Hidasnémeti, 100 néző. V.: Tiszóczki.

Hidasnémeti: Szalma – Hegedűs, Homonnay, Lipusz (Batyi), Konya (Dorogi), Szurdok, Polényi, Fülöp (Plavuscsák), Márton, Bortnyák (Balogh, Török), Péter. Edző: Susnyak Ladislav.

Felsőzsolca: Kocsi – Szárnya, Szala (Gáll), Lippai, Hegedűs, Mikolka (Boczki), Kovács (Boros), Molnár D., Csendom, Tóth K. (Valóczki), Varga B. (Kupcsik). Edző: Sándor Zsolt.

G.: Szurdok, Fülöp, Lipusz, Polényi, ill. Lippai (2, egyet 11-esből), Molnár D.

Jók: senki, ill. Molnár D., Szárnya, Hegedűs.

Bóni Tamás, elnök: – Az első félidőben jó felfogásban játszottunk és jó ütemben sikerült gólokat szereznünk. A második játékrészben talán túlzottan megnyugodva az előny birtokában majdnem kiengedtük a három pontot a kezünkből. Mielőbbi gyógyulást a vendégek sérült játékosának és további sok sikert a Felsőzsolcának.

Sándor Zsolt: – Nehéz erről a mérkőzésről mit mondani. Az első félidőben fociztunk gólt kaptunk, fociztunk gólt kaptunk és sikerült 4-0-ra így lehozni. A második játékrész csak annyi változott, hogy fociztunk és a gólokat is mi rúgtuk, de már nem tudtuk visszahozni a sírból a meccset. Gratulálok a Hidasnak megérdemelten nyertek.


Bánhorváti-KBSC – Mezőkeresztes 2-3 (1-2)

Bánhorváti, 100 néző. V.: Jakab.

Bánhorváti-KBSC: Némedi – Hallgató, Ignácz (Bicskey B.), Kovács P., Horváth Sz. (Kréti), Lajkó (Máthé), Lovasi, Pogonyi, Kazvinszki, Fehér, Bicskey Á. (Szemere). Játékos-edző: Mátyás József.

Mezőkeresztes: Kertész V. – Péter (Berlák), Barzsó, Csirmaz, Ragó, Burka, Orosz, Boncsér (Oravecz), Hímer (Varga), Nagy Sz., Kovács B. (Izsóf). Edző: Kertész Péter.

G.: Kovács P., Kazvinszki, ill. Burka (11-esből), Péter, Hímer.

Kiállítva: Hallgató (29.), Szemere (84.).

Jók: senki, ill. Ragó (a mezőny legjobbja) és az egész csapat.

Mátyás József: – Ilyen súlyos egyéni hibákat nem bírna el egyik csapat sem a bajnokságban. A mai mérkőzést illetve az előzményeket lehetne hosszasan elemezni, de kikaptunk így már nincs jelentősége.

Kertész Péter: – A fegyelem a helyén volt így szép sikert értünk el, gratulálok a jelenlévő játékosainknak. Remélem lassan felépülnek és a csapattal tartanak a sérültjeink is. További sok sikert a Bánhorvátinak, jó volt a játékvezetés.


Gesztely – Encs 3-1 (1-1)

Gesztely, 350 néző. V.: Tóth J.

Gesztely: Szegő – Suller, Demkó, Tóth T., Bóta, Szűcs (Hajdú), Nagy Cs., Berta, Gantner (Lakatos), Vadász (Bárdos), Erdélyi (Tamók). Vezetőedző: Huszák Géza.

Encs: Éliás – Molnár L., Leskó, Gergely (Tóbiás), Rakaczki M., Kerekes, Kontra, Király (Rakaczki B.), Ferenci (Hankó), Molnár J., Lencsés. Megbízott-edző: Varga Ferenc.

G.: Vadász, Erdélyi, Lakatos, ill. Lencsés.

Jók: Demkó, Berta, Bóta, Erdélyi, ill. senki.

Ifi: 5-0.

Huszák Géza: – Nagyon rossz első félidő után felébredtünk és megérdemelten tartottuk itthon a három pontot.

Varga Ferenc: – Gratulálok az ellenfélnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!