megye I.

2019.09.01. 09:30

„Mindenki hozzátette ehhez a győzelemhez a magáét a kapustól a centerig”

A labdarúgó megyei I. osztály 4. fordulójában szombaton hat találkozót rendeztek meg.

Pásztor Attila

Fotó: Bujdos Tibor

Mezőkövesd tartalék – MVSC-Miskolc 1-3 (0-1)

Mezőkövesd, 100 néző. V.: Haraszin.

Mezőkövesd tartalék: Fedinisinec – Sike, Tóth K., Nyolczas (Fészki), Kalocsai, Bálint (Urbán), Rubish, Gíber, Török (Kaló), Baranyi (Havasi), Kantsavy (Horváth). Vezetőedző: Vitelki Zoltán.

MVSC-Miskolc: Giák – Bodnár, Kövér, Péter I., Balog, Kele (Tóth N.), Kovács B. (Sztankovics), Blaskó, Sipos (Fizer B.), Bordás (Fizer R.), Bakos (Orbán). Edző: Pachinger János.

G.: Kalocsai, ill. Sztankovics (2), Bordás.

Jók: senki, ill. az egész csapat.

Vitelki Zoltán: – Gratulálok az ellenfélnek és gratulálok a fiatal Horváth Tamás bemutatkozásához. A fordulópontokból nagyon rosszul jöttünk ki, egy nyerhető meccset veszítettünk el.

Pachinger János: – Igazi csapatmunka volt mindenki hozzátette ehhez a győzelemhez a magáét a kapustól a centerig. Gratulálok a csapatnak nagyott küzdöttünk és fegyelmezetten játszottunk. Igaz, hogy kellett egy kis szerencse is a győzelemhez, de tettünk is ezért.


Bánhorváti-KBSC – Bőcs 0-3 (0-1)

Kazincbarcika, 100 néző. V.: Szoboszlay.

Bánhorváti-KBSC: Botló – Hallgató, Kovács, Fehér, Zimányi (Máthé), Kazvinszki (Lajkó), Kanalos (Bicskey B.), Fábián, Szemere, Takács, Lovasi (Pogonyi). Játékos-edző: Mátyás József.

Bőcs: Mertus – Molnár Zs., Szegedi, El-Sherif, Orosz, Vadász E., Balázs (Nyircsák), Matesz, Tóth B., Titkó, Szabó Zs. Edző: Zsiga Gyula.

G.: Titkó, Vadász E., Orosz.

Jók: senki, ill. az egész csapat.

Mátyás József: – Sajnos a hetek óta tartó súlyos egyéni hibáktól a mai napon csak a játékvezetés volt gyengébb pedig nem volt egy nehéz mérkőzés. Gratulálok a vendégeknek mert minden hibánkat kihasználták de mindemellett ez volt az idei leggyengébb teljesítményünk.

Zsiga Gyula: – A helyzetek alapján megérdemelt győzelmet arattunk egy jó csapat otthonában.


Edelény – Cigánd 1-5 (0-1)

Edelény, 200 néző. V.: Németh.

Edelény: Komlóssy – Márton, Mészáros (Tóth N.), Sikur (Kovács), Kótai, Fűzi (Loj), Kecskeméti, Filkóházi (Dankó), Hegedűs, Pataki, Tátrai. Edző: Kócsi József.

Cigánd: Csáki T. – Répási, Oravecz, Csáki P. (Baráz), Kovács J. (Popovics), Balogh M. (Jóni), Balla, Horváth A., Oláh, Marozsán (Timkó), Chepa. Edző: Nagy Gábor.

G.: Loj, ill. Chepa (2), Jóni (2), Oláh.

Jók: senki, ill. Jóni, Chepa, Oláh, Horváth, Oravecz.

Kócsi József: – Tanulságos mérkőzés volt számunkra. 0-1-es félidő után tíz perc alatt négy helyzetből nem találtuk el a kaput a kontrákból pedig gólokat lőtt az ellenfél. Tudjuk a bajnokságban egyenlőre nem megy, a kupában való főtáblára kerüléshez viszont gratulálok a csapatnak. Köszönjük a szurkolók kitartását és további sok sikert a Cigándnak.

Nagy Gábor: – Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, sajnos teljes mértékben nem tudok örülni mert két sérültünk is lett. Öt tétmérkőzést játszottunk ebben a szezonban ami mind idegenben volt, ezért is nagyon várjuk a jövő heti hazai meccset.


Encs – Nyékládháza 4-0 (2-0)

Encs, 98 néző. V.: Tóth I T.

Encs: Éliás (Takács) – Tóbiás, Leskó, Gergely (Szakálos), Havas (Mika), Rakaczki M., Rakaczki B., Hankó, Király, Ferenci, Molnár J. Edző: Kocsis Nándor.

Nyékládháza: Zselenák – Szilágyi, Bodnár, Stumpf, Lengyel, Eperjesi, Tóth M. (Vangor), Nagy B., Szabó D., Terdik, Ganyi. Edző: Tóth Rajmund.

G.: Molnár J. (2), Leskó, Gergely.

Jók: Leskó (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, Bodnár, Nagy Lenygel.

Ifi: 3-2.

Kocsis Nándor: – Gratulálok a csapatomnak egy nem túl nagy iramú mérkőzésen magabiztos győzelmet arattunk. További sok sikert a vendégeknek és boldog névnapot kívánok a feleségemnek.

Tóth Rajmund: – 12 játékossal érkeztünk akik közül ketten sérülten játszottak, üzenem a távol maradt játékosoknak súlyos következménye lesz a távolmaradásunknak. Akik itt voltak azokra büszke vagyok! A jövő hét sok mindenre fényt derít majd.


Mezőkeresztes – Bogács 3-1 (0-1)

Mezőkeresztes, 100 néző. V.: Bodnár.

Mezőkeresztes: Kertész V. – Nagy Á., Péter (Szentpéteri), Kovács P. (Boncsér), Barzsó, Csirmaz, Burka (Izsóf), Vámosi (Hargitai), Hímer, Györki, Kovács B. (Orosz). Edző: Kertész Péter.

Bogács-Thermálfürdő: Bencsik – Hudák, Czeglédi, Dudás, Fuckler, Gallik, Dócs (Pál), Darmos (Kovács I.), Stefanecz, Vizi (Karacs), Holló. Edző: Simon Imre.

G.: Vámosi (11-esből), Csirmaz, Burka, ill. Fuckler.

Jók: az egész csapat, ill. senki.

Ifi: 1-4.

Kertész Péter: – A csapatom erejét mutatja hogy hátrányból is fel tudtunk állni egy jól küzdő csapat ellen. Le a kalappal a srácok előtt, további sok sikert a Bogácsnak és gratulálok az első megyei I-es mérkőzéséhez a játékvezetőnek.

Simon Imre: – Nyolcvan percig óriásit küzdöttünk egy jó csapat otthonában de aztán kijött hogy három hete szerda-szombat ritmusban játszunk kevés létszámmal. Gratulálok a hazaiaknak.


Gesztely – Hidasnémeti 2-3 (0-1)

Gesztely, 400 néző. V.: Jakab.

Gesztely: Szegő – Suller (Bárdos), Erdélyi, Mészáros, Szűcs (Hajdú), Berta (Veres), Lakatos, Tóth T., Nagy Cs., Bóta, Vadász (Tamók). Vezetőedző: Huszák Géza.

Hidasnémeti: Szalma – Baranyi, Homonnay, Lipusz (Menougong), Konya (Dorogi), Lippai, Polényi (Fülöp), Márton, Bortnyák, Balint (Szurdok), Péter. Edző: Susnyak Ladislav.

G.: Lakatos, Tóth T., ill. Konya, Lipusz, Szurdok.

Jók: az egész csapat, ill. Szalma (a mezőny legjobbja) és az egész csapat.

Ifi: 12-0.

Huszák Géza: – Jó lenne már ha a mérkőzést a pályán játszó csapatok döntenék el nem pedig a „pálya tartozékai”. Egy pontot minimum érdemeltünk volna, gratulálok a csapatomnak.

Susnyak Ladislav: – Döntetlen szagú mérkőzésen sikerült elvinni a három pontot. További sok sikert a Gesztelynek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!