Sportösszefoglaló

2019.09.23. 15:30

Floorball, futsal és kézilabda eredmények a hétvégéről

A hétvégén a jégkorong és a focimeccsek mellett több más sportágban is megmérkőztek megyénk csapatai.

Férfi floorball OB I, 2. forduló

Origo Mohicans – Kazincbarcikai Ördögök 7-9 (3-3, 1-5, 3-1)

Vácrátót, 50 néző. V.: Pribék, Pál L.

Kazincbarcikai Ördögök: Tóth P. – Beges 1, Bulla 1, Firtkó, Karácsony 2 (2), Klemencz 2 (1) Németh 1 (1), Papp (1), Szobonya (1), Török 2 (1). Csapatvezető: Török Gábor.

Török Gábor: – Új kapust avattunk ezen a mérkőzésen, az élvonal tempóját a múlt heti meccshez hasonlóan most is tartani tudtuk. Két harmadon át jól játszottunk, az utolsó játékrészt azonban átaludtuk, a győzelem ennek ellenére nem forgott veszélyben.


Férfi kézilabda NB I/B, Keleti csoport, 2. forduló

ÓAM-Ózdi KC – ContiTech-FKSE Algyő 27-27 (16-14)

Ózd, 400 néző. V.: Rontó Á., Szanyi P.

ÓAM-Ózdi KC: Manojlovity – Hangyel N. (5), Gyimesi M. (7), Csépányi G. (-), Kocsis Cs. (1), Péter A. (-), Herczegh J. (6). Csere: Tóth K. (k), Nyeste B. (5), Zsigmond G. (2), Benák K. (-), Szepesi N. (1), Nagy A. (-), Kerekes R. (-), Tóth P. (-), Molnár Á. (-). Edző: Szakál György.

Szakál György: – Tudtuk, hogy az Algyő erőssége a beállós játék, ezt sajnos nem tudtuk semlegesíteni. Hatgólos előnyünk volt a második félidő derekán, a végén egy pont mégis kicsúszott a kezünkből. Sajnálom, mert nagyon sokat jelentett volna egy újabb győzelem.


Női futsal NB I, 3. forduló

Astra Kiskunfélegyházi Bulls FC – Miskolci Vénusz 4-3 (1-2)

Üllő, 50 néző. V.: Puskely, Liebhardt.

Miskolci Vénusz: Ádám – Galambvári, André, Kovács A., Bunda-Tóth. Csere: Visnyánszki, Berki, Molnár E. Edző: György Gábor.

A Miskolci Vénusz gólszerzői: André (2), Kovács A.

György Gábor: – Megrángattuk az oroszlán bajszát, csak a végén visszaharapott… Harmic percig azt csináltuk, amit megbeszéltünk, utána azonban sikerült ugyanabba a folyóba belelépni, amibe korábban többször. Meg kell érteni, az egyéni felelősségnek nagy a jelentősége, ezt is tanulnunk kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!