NB III.

2019.08.26. 16:30

„Nagy fegyverténynek tartom hogy tudtunk fordítani”

A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 4. fordulóját vasárnap játszották. Megyénk csapatainak eredményei.

Fotó: Vajda János

Ózdi KSC – Sényő-Carnifex FC 0-0

Ózd, 500 néző. V.: Veizer.

Ózd: Lékai – Tönkő (Marczis), Gál B., Kozics, Bogáti, Gábor, Lévai, Pataki Zs. (Pataki R.), Turcsik, Keményffy, Gál Sz. Edző: Várhidi Péter.

Sényő: Gazsi – Bodó, Klepács, Hadházi, Kristófi, Lakatos (Varga), Szokol, Boros (Lizák), Fabu, Kapacina K. (Fenyőfalvi), Márton. Edző: Imrő László.

Kiállítva: Hadházi (75.). Jók: senki., ill. Klepács, Szokol.

Várhidi Péter: – Technikailag nem nőttünk fel a feladathoz!

Imrő László: – A kiállításig úgy érzem közelebb álltunk a győzelemhez de a helyzetkihasználás ismét csődöt mondott. A kiállítás után a hazai csapat ránk erőltette az akaratát, a végén örülhetünk az egy pontnak.

Tállya KSE – Balassagyarmati VSE 3-2 (2-2)

Ibrány, 150 néző. V.: Tóth T.

Tállya KSE: Tarr – Ondó, Huszti (Horváth B.), Minczér, Csicsvári, Potyka (Kelemen), Ohár (Németh B.), Szegedi, Fenyőfalvi Cs., Bihari, Bocsi. Edző: Uray Attila.

Balassagyarmat: Szalay – Gábriel (Barta, Telek), Molnár T., Kócsa, Péter, Vekker, Lami, Szita (Gál), Vastag, Kovács K., Pallagi. Edző: Nagy Tibor.

G.: Ondó (2), Bihari, ill. Szita, Pallagi (11-esből). Jók: az egész csapat, ill. senki.

Uray Attila: – Jól kezdtük a mérkőzést utána elkerülhető gólokat kaptunk. Örülök és nagy fegyverténynek tartom hogy tudtunk fordítani és megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Gratulálok a csapatomnak az első győzelemhez.

Nagy Tibor: – Idegenben sikerült két gólt rúgnunk, de a fegyelmezetlenségünk miatt kaptunk két átlövés és egy szögletgólt. Gratulálok a hazaiaknak.

Putnok FC – Termálfürdő Tiszaújváros 0-1 (0-1)

Putnok, 300 néző. V.: Mencsik.

Putnok FC: Pomozi – Nyisalovits, Tóth Sz. (Galambosi), Fazekas (Szilágyi), Zimányi (Illés G.), Csirszki, Kismarton, Mahalek, Illés R., Nyitrai, Nemes. Edző: Kriston István.

Termálfürdő Tiszaújváros: Tóth Cs. – Burics, Lippai, Pap, Csicsek, Tóth M., Hussein (Fodor), Orosz (Horváth T.), Bokros, Terdik (Gelsi), Molnár M. Edző: Gerliczki Máté.

G.: Csicsek. Jók: Mahalek, Illés R., Nyitrai, ill. az egész csapat.

Kriston István: – A 45. percben történtek nagyban befolyásolták a mérkőzés kimenetelét. A második félidőben megtettünk mindent a pontszerzés érdekében, de nem jártunk sikerrel.

Gerliczki Máté: – Igazi borsodi rangadó volt jó mérkőzést játszottunk. Nagyon küzdöttek a fiúk és ezért megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.

Diósgyőri VTK tartalék – Ceglédi VSE 1-3 (1-0)

Miskolc, 200 néző. V:: Sándor.

DVTK tartalék: Pápai – Szűcs, Tóth, Boros, Zsiga (Mertse), Mihajlovic, Budaházi (Csávás), Farkas, Orosz M., Gönczi (Jónyer), Kispál. Edző: Vég Csongor.

Cegléd: Tulipán – Bagó, Bodó, Lukács, Kun, Takács (Makrai), Pesti, Kovács (G. Bíró), Szilágyi, Szász, Markó. Edző: Schőn László.

G.: Tóth, ill. Kun, Lukács, Markó. Jók: Tóth, Mihajlovic, Boros, Orosz, ill. Szilágyi, Markó, Kun, Pesti.

 

Vég Csongor: – Az első félidőben sikerült teljesen ráerőltetni az akaratunkat a vendégekre, minden úgy sikerült ahogy elterveztük. A második játékrészben a ceglédiek feljebb tolták a védekezésüket, erre készültünk és meg is voltak a lehetőségeink hogy lezárjuk a meccset. De ezeket a kontrákat vagy pontatlanul játszottuk le vagy a vendég védők szereltek az utolsó pillanatban. A 76 percig tudtuk kitolni a koncentrációt. A pár perces rövidzárlatot kihasználták a vendégek és megfordították a mérkőzést. A harmadik kapott gól már egy teljesen kinyílt csapat ellen történt aki mindent megtett, hogy legalább itthon tartson egy pontot. Az eredmény túlzó ez nem volt ennyire sima meccs. A fiatal csapatunknak meg kell tapasztalnia, ez felnőtt foci és nem elég csak 70-80 percig koncentrálni. Kár érte mert sokkal több volt ebben a meccsben. Gratulálok a vendégeknek győzelemhez és a saját csapatunknak is mert a mérkőzés nagy részen nagyon jó focit nyújtottak. Dolgozunk tovább, hogy megszerezzük az első pontjainkat. Fel kell emelni a fejünket, mert a saját kis külön marathon futó versenyünknek még csak az első pár kilométeren vagyunk túl. A csapatnak van jövője és ezt be is bizonyítjuk.

Schőn László: – Gratulálok a csapatomnak a második félidei teljesítményéhez. Ha a múlt héten a második félidőben is ezt nyújtottuk volna most két ponttal gazdagabbak lennénk. Be kell látni mindenkinek, hogy a futball futásról, munkáról és nagyon magas szintű mentális erőről szól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!