NB II.

2019.08.25. 13:00

Győrben a KBSC

A labdarúgó NB II., 5. fordulójában a WKW ETO FC Győr vendége lesz Kazincbarcikai SC Győrben vasárnap 19.00 órától.

A sárga-kékek a múlt héten megverték a Tiszakécskét

Gálhidi György, a KBSC vezetőedzője: – A tabella második helyén álló és az NB I.-be való feljutást kitűző Győr vendégei leszünk, akik legutóbb Siófokon kikaptak. Az eredmény azonban csalóka, az összefoglalóból, melyet megnéztünk kiderült, hogy számos helyzete volt az ETO-nak, és még egy büntetőt is kihagytak. Szóval egy szó, mint száz, nagyon jó csapathoz megyünk. Nekik minden meccset meg kellene nyerniük a cél elérése érdekében, nekünk pedig illene már hoznunk egy bravúrt, ebben van hiányérzetem. Erre a csapat érett, bár az új játékosok beilleszkedése még nem zökkenőmentes. Ugyanakkor azt is hozzátenném: a héten sok pozitív dolgot kaptam tőlük. Nagy iramú mérkőzést várok, fel kell majd vennünk azt a tempót, amit a győriek várhatóan diktálni fognak. Folyamatosabban, pontosabban kell játszanunk, mint korábban, és a védelemnek is jobban kell zárnia.

A KBSC-nél Gábor Lukács szerződését közös megegyezéssel felbontották, így vele már nem számolhat a szakvezetés. Lukács Raymond eltiltott, Raul Krausz, Vajda Roland és Harangozó Bence pedig sérült, így ők emiatt hiányoznak vasárnap. Egymeccses eltiltása miatt a szakvezető Gálhidi György sem ülhet a kispadon, akit ideiglenesen Dzurják József pályaedző helyettesít majd.

A KBSC várható kezdőcsapata: Horváth L. – Heil, Fótyik, Farkas, Mikló – Virág, Toma, Oltean, Géringer – Berki, Oldal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!