NB III

2019.05.13. 15:44

„Sajnos a meccs végén egy pancser gól két pontunkba került”

A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 27. fordulóját rendezték meg vasárnap. Megyénk csapatainak eredményei.

Tállya KSE – Eger SE 1-3 (1-2)

Ibrány, 150 néző. V.: Bálint.

Tállya KSE: Tarr – Ondó, Horváth B., Németh D., Minczér, Potyka (Varga), Mihálszki, Nyitrai (Németh B.), Turcsik, Bihari, Bocsi (Szívós). Edző: Uray Attila.

Eger: Giczi – Fekete (Galambosi), Antal, Gresó, Titkó (Árvai), Lőrincz, Nagy P., Busai, Debreceni, Benke (Vajda), Kaszás. Edző: Vitányi László.

G.: Ondó, ill. Gresó (3). Jók: senki, ill. Gresó, Nagy P.

Uray Attila: – Gratulálok az ellenfélnek.

Vitányi László: – Végre nagy akarattal játszottunk a mérkőzésen. Szerencsére az első félidei megingásainkat nem használták ki a hazaiak, viszont a második félidőben kontráinkkal hamarabb lezárhattuk volna a mérkőzést. Sok sikert a Tállyának.


Putnok FC – Sényő-Carnifex FC 3-5 (3-1)

Putnok, 200 néző. V.: Szigetvári.

Putnok FC: Egyed – Nyisalovits, Tóth Sz., Zimányi, Vajda, Bene (Lajkó), Katona, Czető, Illés (Pogonyi), Constantinescu, Csirszki. Edző: Koszta Péter.

Sényő: Gagyi – Bodó, Klepács, Hadházi, Kristófi, Lakatos (Fabu), Phrakonkham (Bernáth), Kapacina K., Barcsay (Lizák), Kapacina V., Márton. Edző: Fiumei Viktor.

G.: Vajda (2), Constantinescu, ill. Kapacina K. (2), Kristófi, Kapacina V., Lizák. Jók: senki, ill. az egész csapat.

Koszta Péter: – Ezt már nehéz megmagyarázni...

Fiumei Viktor: – A csapat tartását mutatja a második félidei játék. 3-0 után a döntetlent is elfogadtuk volna, de nem álltunk meg és megnyertük a mérkőzést.


Jászberényi FC – Diósgyőri VTK tartalék 4-1 (2-1)

Jászberény, 100 néző. V.: Katona.

Jászberény: Menczeles – Hevesi-Tóth, Ludasi (Svedjuk), Süttő, Albert, Szanyi, Lakatos, Ilkovics (Szőllősi), Sándor, Farkas (Szanku), Szemere. Edző: Huszák Géza.

DVTK tartalék: Bukrán – Bárdos, Szabó B. (Zsiga), Szűcs, Boros (Varga), Valkay, Farkas, Géringer L. (Mertse), Orosz M., Géringer T., Fenyőfalvi. Edző: Vég Csongor.

G.: Farkas (2), Albert, Ilkovics, ill. Boros. Jók: az egész csapat, ill. Bárdos.

Huszák Géza: – Gyorsan gólt kaptunk, de szerencsére ez nem fogta meg a csapatot, jókor egyenlítettünk, jó iramú mérkőzés volt. Másodosztály szintű játékot láttunk!

Vég Csongor: – Ezen a mai napon összesen 10 percig volt pontszerzési esélyünk, utána a hazai csapat teljesen kivette a kezünkből a meccset. Semmi különös nem történt, csak a futball igazolta, hogy nagyon jó rendező. Az elmúlt hetek jó formája és a sok dicsérete miatt jóllaktunk egy kicsit. Remélem ez a mai nap vissza ránt minket a földre, mert fontos három meccs következik. Nem volt ma meg bennünk az az érzelmi állapot és szenvedély ami kell, hogy egy ilyen jó csapat ellen mint a Jászberény pontokat tudjunk szerezni. Gratulálok a hazai csapatnak, megérdemelt a győzelmük.


Cigánd SE – Debreceni EAC 1-3 (0-1)

Cigánd, 300 néző. V.: Fekete.

Cigánd SE: Bogdan – Sulák Pavol, Fodor, Sulák Peter, Kovács, Zanko, Belényesi, Varga, Angyal, Lukác, Kelemen (Bodnáruk). Szakmai igazgató: Gyarmati András.

DEAC: Szabados – Ramos (Sós), Nagy Z., Karikás, Kerekes, Spitzmüller, Patócs (Bucz), Sidibe, Balogh, Kiss, Nagy R. (Sütő). Edző: Sáfár László.

G.: Kelemen, ill. Patócs (2), Kerekes. Jók: senki, ill. az egész csapat.

Terjék Sándor, technikai vezető: – Nagyon csalódott vagyok és ez nem csak erre a mérkőzésre vonatkozik. Meg voltak a mai meccsen is a lehetőségeink de nem tudtuk értékesíteni azokat, az ellenfelünk pedig kihasználta hibáinkat. Van még esélyünk a bennmaradásra, de sajnos nem látom a kapaszkodót amiben bízhatnánk, hiszen zsinórban negyedik meccsünket veszítettük el hazai környezetben.

Sáfár László: – Nagyon örülök a megszerzett a három pontnak.


Sajóbábony VSE – Füzesgyarmati SK 4-2 (3-0)

Sajóbábony, 300 néző. V.: Káprály.

Sajóbábony: Giák – Komjáti (Bodnár), Engel, Balogh D., Kemény, Lakatos, Tóth I., Horváth (Csattos), Fazekas (Molnár M.), Tucsa, Sebők. Elnök: Hronyecz Norbert.

Füzesgyarmat: Ivicevic – Pataki, Faggyas (Kis), Lukács, Székely, Villand, Silaghi (Kinczel), Popescu, Vincze, Szász (Urbán), Pölöskei. Edző: Boros Tibor.

G.: Kemény, Szász (öngól), Balogh D., Sebők, ill. Kis, Pölöskei. Jók: az egész csapat, ill. senki.

Hronyecz Norbert: – Gratulálok a csapatnak mindent megtettek a győzelemért! Fantasztikus volt a hozzáállás és úgy érzem megérdemelten tartottuk itthon a három pontot.

Boros Tibor: – Gratulálok ellenfelünknek.


Termálfürdő Tiszaújváros – Nyírbátori FC 2-2 (1-0)

Tiszaújváros, 150 néző. V.: Kulcsár.

Termálfürdő Tiszaújváros: Tóth Cs. – Bokros, Lippai, Nagy D. (Kertész), Pap, Csicsek, Hussein, Orosz, Illés G. (Lipusz), Papp, Molnár M. Edző: Gerliczki Máté.

Nyírbátor: Vasas – Müller (Sárosi), Katona, Vámos, Pálinkás, Molnár L. (Scheibli), Benkő, Boros, Fenyőfalvi, Terdik (Mácsik), Tóth M. Edző: Szilágyi Krisztián.

G.: Pap, Molnár M., ill. Pálinkás, Katona. Jók: Pap, Orosz, Hussein, Nagy D., ill. az egész csapat.

Gerliczki Máté: – Jó formánkhoz méltóan nagy önbizalommal és helyenként jól is játszottunk. Szép támadásokat vezettünk főleg az első félidőben, de sajnos a meccs végén egy pancser gól két pontunkba került.

Szilágyi Krisztián: – Gratulálok a játékosaimnak mert ma is megmutatták, hogy mekkora alázat van bennük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!