Helyi sport

2014.10.15. 13:20

MEAFC II: Kupameccsel hangoltak a pénteki bajnokira

Miskolc - Azonnal a mély vízben találta magát „második számú” nb2-es csapatunk, hiszen legelső mérkőzésükön rögtön egy korábbi kupagyőztessel találkoztak a Hepp Kupában.

Miskolc - Azonnal a mély vízben találta magát „második számú” nb2-es csapatunk, hiszen legelső mérkőzésükön rögtön egy korábbi kupagyőztessel találkoztak a Hepp Kupában. A tavalyi szezonban a vártnál gyengébben teljesítő, azóta viszont jelentősen megerősített Salgótarján idén a „B” csoport egyik élcsapata lehet. Ennek megfelelően a papírforma nem borult, a nógrádiak magabiztosan nyerték a meccset. A mérkőzés tapasztalatait a számunkra pénteken kezdődő bajnokságban, elsőként a Cegléd elleni hazai találkozón kamatoztathatja csapatunk.


Jegyzőkönyv

MEAFC II - KONECRANES SALGÓTARJÁN

65-104 (12-20, 10-37, 22-25, 21-22)

Vezette: Lengyel, Vaszi.

MEAFC II: dr. Fejes (8/6), dr.Sneider (5), Baptiszta (6), Horváth (11/3), Hadházi (4). Csere: Balogh (4), Hegedűs N. (4), Tamás (13), Szőke (10), Hegedűs R. , Jurányi. Játékos-edző: dr. Sneider Zoltán

Salgótarján: Dániel (14), Madár (18/9), Papp (7/3), Gorszkij (2), Tutus (10) Csere: Schéda (3), Oluic (15/12), Szabó (5/3), Rácz (9), Czuprák (10), Pribic (4), Sormaz (7/3). Edző: Papp Attila

dr. Sneider Zoltán: Jó kezdésünkkel rákényszerítettük a vendégcsapatot, hogy komolyan vegye a mérkőzést. Az általuk elrendelt letámadásnál is kiütközött, hogy az ellenfél kétszer többet edz, négy idegenlégióst foglalkoztat. A második félidőben aztán visszavettek a nyomásból, így tudtuk közel döntetlenre hozni ezt a szakaszt. A meccs jól szolgálta a felkészülésünket a Cegléd elleni bajnoki fordulóra.

Következő mérkőzés:

MEAFC II – Cegléd

Bajnoki mérkőzés

Október 17. (péntek) 18:45-kor a Körcsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!