15. Arany Medál-díj

2023.11.13. 15:30

Udvaros Dorottya a fiataloknak dedikálja a közönségdíjakat

Miskolc - A Nemzet Színésze buzdít szavazásra a 15. Arany Medál-díj kampányában.

Boon.hu

December 1-ig, éjfélig várják a szavazatokat a 15. Arany Medál-díj szavazási időszakában. 

Idén nem csak két új helyszínnel bővült a szavazatleadási helyszínek listája (Eötvös10 és Játékszín), hanem elkészült egy hivatalos imázsfilm. Udvaros Dorottya, Kossuth-díjas színművész, a legújabb Nemzet Színésze, korábbi Arany Medál-díjas a közönségdíjak fontosságáról üzent. December 1-ig, éjfélig várják a szavazatokat a 15. Arany Medál-díj szavazási időszakában.

Miskolcon is szavazhatnak

Idén új helyszínekkel bővült a szavazatleadási helyszínek listája: a voksok november 10-től az 1929-ben alapított, budapesti Bethlen Téri Színház, a budapesti 6szín teátrum, a debreceni Apolló Mozi és a Miskolci Művészetek Háza (Müha) mellett idén először a budapesti Eötvös10-ben és a szintén fővárosi Játékszínben kihelyezett szavazóurnába dobott papírlapok segítségével is leadhatóak. A szavazatleadás e-mail címen keresztül is elfogadott: az [email protected] címre a díjra érdemesnek talált művész/művészek nevét a kategória megjelölésével kell feltünteti – a fiatal tehetségeknek járó elismerés, valamint az életműdíj esetében nem indokolt kategóriát megjelölni. Most először a honlapon (aranymedaldij.hu) is lehetőség nyílik a szavazásra.

A voksok az alábbi kategóriákban adhatók le:

· Az év írója

· Az év színésze

· Az év színésznője

· Az év rendezője

· A legígéretesebb fiatal tehetség díja

· Életműdíj

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában