Móka, kacagás

2022.11.06. 12:30

A miniszter Miskolcon lép félre

Ismert vígjátékkal készül megdolgoztatni a nevetőizmokat a Miskolci Nemzeti Színház.

ÉM

Czakó Julianna A miniszter félrelép olvasópróbáján

Fotó: Hajdufi Péter

Keszég László
Fotós: Hajdufi Péter

Richard Willey, az angol kormány egyik sikeres, fiatal minisztere gáláns kalandra készül Jane-nel, az ellenzéki frakció titkárnőjével egy patinás hotelben. Az este azonban nem kezdődik a legjobban, hiszen a szobába belépve azonnal találnak egy „hullát" az ablakban. Richard segítségül hívja parlamenti titkárát, George Pidgen-t, így már hárman próbálják megoldani ezt a rendkívüli helyzetet. Nincs könnyű dolguk, hiszen a szálloda igazgatója és főpincére, valamint Richard felesége, George édesanyjának ápolónője, valamint a fiatal szerető féltékeny férje csak tovább bonyolítja az amúgy is kínos szituációt. Ráadásul az éjszaka még mindig tartogat meglepetéseket!

Simon Zoltán, Fandl Ferenc, Feczesin Kristóf
Fotós: Hajdufi Péter

Ray Cooney vígjátéka, A miniszter félrelép fergeteges előadást ígérve ezúttal a Miskolci Nemzeti Színház feldolgozásában jut el a közönséghez. A bemutató december 2-án este lesz. Fandl Ferenc, Simon Zoltán, Czakó Julianna, Prohászka Fanni, Edvi Henrietta, Feczesin Kristóf, Kokics Péter, Salat Lehel, Paschenko Okszana, Zalányi Gyula adja elő a vígjátékot. A rendező Keszég László.  

Hajdufi Péter a próbákon járt, ott készített felvételeket. 

Prohászka Fanni
Fotós: Hajdufi Péter

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában