Színházi szavazás

2020.06.06. 17:00

Olvasóink döntenek róla, hogy ki az évad színésze

Az Észak-Magyarország alapította a szezon legjobbjának járó elismerést.

Forrás: Illusztráció

Elkezdődött a héten a szavazás: az évad színészére voksolhatnak színházbarát olvasóink a Borsod Online-on.

Emlékezetes alakítások

A www.boon.hu oldalon a Miskolci Nemzeti Színház társulatának tagjai közül választhatják ki azt, akinek az alakítása a 2019–2020-as évadban a leginkább tetszett.

Minden támogató szavazat számít, ezért arra kérjük olvasóinkat, vegyenek részt a lapunk által alapított közönségdíj odaítélésében.

Azzal is bátorítjuk a szavazásban való részvételt, hogy a szavazók között három Észak-Magyarország-ajándékcsomagot és A Kárpát-medence ízei című szakácskönyvet sorsolunk ki. A nyertesek nevét június 12-i Északban találják majd meg.

Az első forduló június 5-től, péntektől június 8-án, hétfőn délig tart. Ez idő alatt minden társulati tagra szavazhatnak. A döntést segítendő készí­tettünk egy tablót – ezt a Borsod Online-on folyamatosan elérhetővé tettük, és az Észak pén­teki lapszámában is megosztottuk olvasóinkkal –, a miskolci színművészek arcképét tartalmazza, és felidézzük benne, kit melyik előadásban láthattuk. Érdemes megjegyezni, hogy bár az évadot a koronavírus-járvány miatti egészségügyi szabályok okán félbe kellett szakítani, és három bemutató egyelőre elmaradt, illetve halasztódott, azért így is emlékezetes volt a szezon. Jó előadásokat, parádés és emlékezetes színészi teljesítményeket adott az évad – kinek-kinek ízlése szerint van mi alapján szavaznia.

A június 8-án délután kezdődő második fordulóban már csak az öt legtöbb szavazatot kapott színészt tudják majd támogatni – közülük kerül ki az évad színésze.

Hangsúlyozzuk: közönségdíj odaítélésében kérjük olvasóink segítségét. Az elismerésben hagyományosan az emlékezetes élményt nyújtó teljesítménynek kijáró szeretetünk ölt testet.

Korábban ebben az elismerésben részesült Jancsó Dóra, Molnár Sándor Tamás, Görög László és Gáspár Tibor is.

A szavazás végeredményét az évad előadása cím nyertesével együtt hirdetjük majd ki, terveink szerint június 14-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában