A múlt hét legolvasottabb cikkei

2024.06.10. 20:00

BOON TOP10: Választások, fröccsfesztivál és visszaépítették a Villanyrendőrt

Összegyűjtöttük az elmúlt hét nap legfontosabb történéseit Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyéből, így, ha valamiről lemaradt volna, azt most pótolhatja.

Kövekkel dobálták az autósokat az M3-as és az M30-as autópályán

Az M3 és M30-as autópálya Borsod vármegye szakaszain átívelő felüljáróiról - az elmúlt időszakban Emőd, valamint Encs térségében előfordult, hogy - gyerekek kavicsokkal, kövekkel dobálták meg a közlekedő autókat.

 

A Villanyrendőr a régi helyén – megoszlanak a vélemények - képekkel, videóval

Hetek óta lázban tartja a miskolciakat az ikonikus építmény visszaállítása. A Villanyrendőr sokakban nosztalgikus érzéseket ébreszt, de Miskolc lakóinak véleménye megoszlik a legendáról.

 

Nagy a balhé Szerencsen, durva bizonyíték került elő! (videóval)  

Videófelvétel bizonyítja, hogy a Szerencsi Várkert építése január 22. előtt nem fejeződhetett be, holott a polgármester a munka ellenértékét előző év decemberében már kifizette a vállalkozónak.

 

Eredményvárás: megszülettek az eredmények! - cikkünk folyamatosan frissül

Vasárnap este 7 órakor befejeződött az önkormányzati, nemzetiségi és európai parlamenti (EP-) képviselők választása Magyarországon, a 10 119 szavazókörben. 

 

Ő jutott a Tündérszépek döntőjébe Borsod-Abaúj-Zemplénből, a közönségkedvencek tovább versengenek 

Szépségversenyünk zsűrije idén is meghozta döntését, így egy lány híján kialakult a döntő mezőnye. A régiók közönségkedvencei pedig hamarosan újra várják a szívecskéket.

 

Szerdától bárki átsétálhat Sátoraljaújhelyen, a Nemzeti Összetartozás Hídján - képekkel, videókkal   

Stílusosan a nemzeti összetartozás napján, június 4-én adják át a Nemzeti Összetartozás Hídját Sátoraljaújhelyen. Június 6-tól bárki átsétálhat rajta. Egy biztos, nem lesz olcsó mulatság.

 

Villanyrendőr: Csak pár napot élt az új járdaburkolat - képekkel    

Az átok sújtja, vagy a trehány munka Miskolc egyik legforgalmasabb helyét. A Villanyrendőr környékén veszélyes a járdaburkolat.

 

A hűsítő fröccs volt a szombat este sztárja Miskolcon (fotók, videó)

A szervezők és a vendéglátósok is úgy nyilatkoztak, hogy nagy sikere volt a 18. Miskolci Fröccsfesztiválnak, amely vasárnap hajnalig tartott. A vendégek ehettek, ihattak kedvükre, sőt a bátrabbak táncra is perdülhettek a Mélyvölgy és a Nagyavas pincéi, borházai között. 

 

Az edzőt még keresik, de egy újabb játékos távozott

Amint az ismert, a napokban váratlanul elváltak Csábi József, és az NB II-ben szereplő Kolorcity Kazincbarcika SC csapatának útjai. Barcikán jelenleg szabadságon vannak a játékosok, de zajlik az edzőkereső.

 

Új fejlesztéseket adtak át a múcsonyi Sajóvölgye Focisuliban 

Az Izsófalva felőli közel 2500 négyzetméter térköves belső utat és a parkolókat adtak át  június 5-én, szerda délután Múcsonyban a Sajóvölgye Focisuliban.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában