Tündérszépek 2024

2024.04.03. 16:00

Még pár napig lehetsz Tündérszép!

Tündérszépek országos szépségversenyt szervez 2024-ben kiadónk, a Mediaworks Hungary Zrt. Olyan 18 és 35 év közötti hölgyek jelentkezését várjuk, akik a vármegyében élnek vagy tanulnak. A nevezési határidő április 8-án jár le. A fotózások folyamatosak, a legutóbb Fannit és Lizát kaptuk lencsevégre.

Szántó Barbara Fanni, az egyik jelentkező

Fotó: Ádám János

A hölgyek a közösségi médiában találkoztak a hirdetésünkkel, majd jelentkeztek, és a kollégáinkkal egyeztetve saját portfólió készül a számukra. A fotózáson biztosítjuk a profi sminkest és fodrászt és természetesen a fotós szakembert. 

Fanni kísérővel érkezett, Liza viszont egyedül vágott neki a kalandnak, és egészen Sátoraljaújhelyről érkezett hozzánk. Már az előkészületeknél megmutatkozik, hogy milyen tudatosak a lányok, hiszen ők irányítják - a szakértők véleményét elfogadva - hogy milyen frizurát vagy sminket szeretnének. Általában a természetességet részesítik előnyben. Az öltözékek megválogatásánál is látszik az igényesség, komolyan veszik a kéréseket: előkerül a sportos szerelés, a konszolidált elegáns és az idomokat hangsúlyozó fürdőruha is. 

Dienes Éva Lizáról is elkészültek már a profi fotók
Fotó: Ádám János

Sok nevetés, jókedv jellemzi a fotózásokat, ami kicsit azért fárasztó is, hiszen egy-egy lánnyal körülbelül negyven percet foglalkozik a szakember. Több beállítás, állva és ülve pózolás, a lányok profin veszik az akadályokat. Mindenki igyekszik kihozni magából a legtöbbet, és az újságírói kérdésekre is felkészült válaszokat kapunk.

Tapasztalt mentorok segítenek majd

A verseny regionális szinten indul, majd innen jut el a legszebb 22 lány az országos döntőig. A döntőbe jutott 22 hölgy közül a szakmai zsűri választja ki a Tündérszépek 2024 országos szépségverseny győztesét és udvarhölgyeit, valamint a közönségszavazás végén kiderül az is, hogy ki lesz a Tündérszépek 2024 közönségdíjának tulajdonosa. Idén is a hölgyek segítségére lesznek a mentorok: Kárpáti Rebeka, Köllő Babett és Tótpeti Lili.

Még lehet jelentkezni a Tündérszépek 2024 versenyre!

A verseny regionális szinten indul, majd innen jut el a legszebb huszonkét lány az országos döntőig. A döntőbe jutott huszonkét hölgy közül a szakmai zsűri választja ki a Tündérszépek 2024 országos szépségverseny győztesét és udvarhölgyeit, valamint a közönségszavazás végén kiderül az is, hogy ki lesz a Tündérszépek 2024 közönségdíjának tulajdonosa. A jelentkezési időszak 2024. április 21 -ig tart. További részletek a tunderszepek.hu oldalon találhatók. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában