Tündérszépek

2024.03.27. 14:57

Mi alapján döntünk, ki a szebb?

Most itt az alkalom, hogy elmondhassa, Ön szerint mi lenne a fontos szempont egy szépségverseny zsűrizése során!

Boon.hu

A 2022-es Tündérszépek szépségverseny győztesei: a közönségdíjas Pozsgai Florentina, Fehér Fanni udvarhölgy, Pesti Viktória 2022 Tündérszépe, Magda Liliána udvarhölgy

Fotó: Markovics Gábor

Újra Tündérszépek országos szépségversenyt szervez 2024-ben kiadónk, a Mediaworks Hungary Zrt. Olyan 18 és 35 év közötti hölgyek jelentkezését várjuk, akik a vármegyében élnek vagy tanulnak.

Sorra érkeznek a jelentkezések a boon.hu és az Észak-Magyarország által meghirdetett Tündérszépek szépségversenyre. Gőzerővel fotózzuk a lányokat, készülnek a portfóliók, és továbbra is várjuk a jelentkezéseket, ha valaki szívesen megméretné magát a legszebbek között.

De mitől is lesz valaki a legszebb? Ez mondhatni egy örök kérdés, amelyet különböző szempontok alapján válaszolnak meg az emberek. A szépségversenyeken zsűrizők is valamilyen szempont alapján hoznak döntést, a képernyők előtt ülők pedig ezzel sokszor nem értenek egyet.

Önökben is felmerült már ilyen esetben, hogy én bizony nem így döntöttem volna? Na de, akkor hogyan? Mi alapján? Most elmondhatja a véleményét, itt a lehetőség! Szavazzon! 

Még lehet jelentkezni a Tündérszépek 2024 versenyre!

A verseny regionális szinten indul, majd innen jut el a legszebb huszonkét lány az országos döntőig. A döntőbe jutott huszonkét hölgy közül a szakmai zsűri választja ki a Tündérszépek 2024 országos szépségverseny győztesét és udvarhölgyeit, valamint a közönségszavazás végén kiderül az is, hogy ki lesz a Tündérszépek 2024 közönségdíjának tulajdonosa. A jelentkezési időszak 2024. április 21 -ig tart. További részletek a tunderszepek.hu oldalon találhatók. 

 

Mit tart fontosabbnak egy szépségverseny résztvevőnél?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában