BOON JEGYZET

2024.03.19. 08:30

Jó hír a rossz kedvnek

Répássy Olívia

Répássy Olívia

Fotó: Ádám János

Megint érezzük, hogy az év leghosszabb hónapja a február, mert ma már legalább 73-a van. Igaz, most tényleg hosszabb egy nappal az idei február. Aki kevésnek találja a napsütést, és már elege van a hidegből, annak jó hír, hogy hamarosan véget ér a tél, és ezzel együtt a szezonális depresszió, amit okozott. 

Örülhetünk az egyre több napsütésnek, a kevesebb ruhának, amiknek hatására végre kapunk levegőt, szabadabbnak érezzük majd magunkat. Ezzel együtt azonban jönnek a tavaszi szelek is, amik túl sok oxigént fújnak panelhez szokott légzőrendszerünkbe, hogy beleszédülünk, és valószerűtlennek tűnik az élet egy rövid időre. Az égből egyre több eső hull ránk, amitől olykor bőrig ázunk, de mindegy, mert már nem kell felvenni a téli bundát, megmutathatjuk testünk szépségét. Felvehetjük szellősebb cipőinket, amikben nehezebben járunk, mert ez már nem tartja úgy a bokánkat, mint a combig érő csizma, de nem baj, mert süt ránk a nap. 

Száz és száz érv szól a tavasz ellen, de sosem az ész a lényeg, hanem hogy mit akarunk: tavaszt, és kész!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában