Forrás Oktatási Központ

2024.03.25. 12:55

Tardi az ország egyik legjobb duális képzőhelye

Az „Év agrár duális képzőhelye” pályázat idei nyertese lehet kis- és középvállalatok kategóriában a tardi Forrás Oktatási Központ.

Boon.hu

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Gazdakörök Szövetsége

A jelölések alapján ugyanis kiemelkedő teljesítménye miatt már a döntősök között szerepel. A közelgő, áprilisi eredményhirdetés előtt látogatást tett a gyakorlati képzést biztosító telephelyen a pályázat kiírója, a NAK szakképzési igazgatósága, valamint Tarr Zoltán vármegyei igazgató, számolt be róla a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Gazdakörök Szövetsége.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Gazdakörök Szövetsége

A díjjal az agrárszakképzésben részt vevő duális képzőhelyek színvonalas munkáját kívánja elismerni a NAK; azokét akik legjobb szakmai tudásukkal segítik a tanulóik gyakorlati képzését, tapasztalatuk átadásával hozzájárulnak a tanulók sikeres szakmai vizsgájához.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Gazdakörök Szövetsége

Az „Év agrár duális képzőhelye” pályázat nyerteseit 2024. április 26-án, a Szakma Sztár Fesztivál zárónapján hirdetik ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában