Mutatjuk

2024.02.16. 11:30

Mi már tudjuk, mi épül a miskolci Régiposta utcán + látványtervek, fotók

A miskolci belvárosban, a Régiposta utcán nemrég bontották le a bezárt Fortuna éttermet.

Répássy Olívia

Ilyen lesz a miskolci Régiposta utcán épülő társasház

Forrás: Sever

A Miskolcon évtizedek óta jelen lévő, korábban áruházat és éttermet is működtető Sever Özer négy telket vett meg a miskolci belvárosban, a Régiposta utcán, amelyekre eleinte szállodát akart építtetni.  

Megvoltak már az engedélyek is, aztán arra gondoltam, inkább társasházat kellene felhúzni ide a belváros közepére

– nyilatkozta a boon.hu-nak. – „Ezért újabb engedélyeztetési folyamatot indítottam el. Most már az alapokat ássák a gépek, és ha semmi nem jön közbe, jövő ilyenkor készen lesz egy negyvenhat lakásos lakópark, amiben 39 négyzetméteres és a tetőtérben akár 125 négyzetméteres otthonok is helyet foglalnak majd.|”

„A Sev-Ak-Cav Kft. beruházásában épülő lakópark neve Elena lesz,  és mélygarázs is lesz az épület alatt. Az átadás tervezett időpontja 2024. február vagy március” – mondta még el a tulajdonos.

Az éttermet bérbe adta 

A csaknem 1600 négyzetméteres telken épülő társasházi lakások iránt már most érdeklődnek.  

Tizennégyet már el is adtunk külföldi befektetőknek, Magyarországon még csak most hirdetjük majd meg. Jövő áprilisban már a kulcsokat kell átadnom a tulajdonosoknak

– mondta Sever Özer, akinek emellett továbbra is ott van a Sever étterem. S ha már beszéltünk, ennek sorsáról is megkérdeztük a vállalkozót.  

„A Covid jól elbánt vele. Nem tudtam mindenre odafigyelni, hiszen nekem Szegeden is van érdekeltségem a miskolci Pesti úti Sever mellett, ahol ma már két éve luxusbútorokat kínálunk. A Régiposta utcai éttermet bérbe adtam, március 1-jén nyitják meg újra" – árulta el a tulajdonos. 

Íme a látványtervek:


 

:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában