boon.hu video

2024.02.17. 09:25

Megtörtént az M30-as lezárás, figyelmesen vezessenek! - Fotók, videó

A szombatra feltételesen jelzett lezárás valóban megtörtént. Hosszú hónapokra lezárják az M30-as egy szakaszát.

Boon.hu

Hosszú hónapokra lezárják az M30-as autópálya szikszói szakaszát.

Fotó: Vajda János

Ahogy arról beszámoltunk, hosszú hónapokra lezárják az M30-as autópálya szikszói szakaszát. A Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (MKIF) tájékoztatása szerint erre azért van szükség, mert az M30-as 38-as kilométerénél, Szikszó térségben az autópálya szerkezete több helyen is elmozdult, megcsúszott. Emiatt a burkolaton repedések jelentek meg. Az MKIF azt jelezte, várhatóan február 17-én, szombaton történik meg a lezárás.

A Magyar Közút Útinform szolgálata szombaton kora reggel már azt jelezte, hogy megtörténik a beharangozott lezárás. 

„Az M30-as autópályán, a 33-as jelű Miskolc-észak és a 40-es jelű Szikszó csomópont között mától garanciális javítási munkát végeznek. A két csomópont között mindkét oldalt lezárják a délelőtt folyamán, a kerülőutat táblákkal jelzik, vezessenek körültekintően!” - írják. 

Hasonló tájékoztatás adott ki szombat reggel a Rutin, a rendőrség útinformációs rendszere is. Ők 8.00-tól írták a teljes útzárat a pálya jelzett szakaszán és forgalomkorlátozást a korábban a boon.hu által is közzétette terelőútvonalakkal együtt. 

Munkatársaink a helyszínen jártak:

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában