Még pár nap

2023.11.24. 20:00

Álomvilágba repít a Diósgyőri Mikulásvonat

Miskolc - November 30-a és december 10-e között az érdeklődőket minden nap öt - fedett helyszínes - előadás várja Mesebirodalomban.

Boon.hu

Mikulásvonat

Három év szünet után ismét mesével, és varázslattal telik meg Lillafüred, amely idén újra otthont ad a Mesebirodalomnak. A Diósgyőrért Alapítvány és az Északerdő Zrt. 18. alkalommal rendezi meg Mikulás-tematikájú programját, amely az ünnepi időszak egyik legnépszerűbb eseménye Miskolcon, és annak vonzáskörzetében. A rendezvény célja, hogy tartalmas, emlékezetes élményt nyújtson gyerekek és a családok számára, miközben elmerülnek a Lillafüredi Mesebirodalom varázslatos világában. 

Mikulásvonat

Újdonságok várhatók 

A Mesebirodalom kapuján átlépők idén találkozhatnak a világ legvidámabb lényeivel, a Trollokkal, akikkel közös mentőakcióban vehetnek részt. Elrepülhetnek „a végtelenbe és tovább!" a Toy Story-ból jól ismert Woody-val és Bo-val, új kalandokat felfedezve, vagy ha elég bátrak, segíthetnek Kevinnek megvédeni a McCallister házat, hogy reszkessenek a betörők! Természetesen a Mesebirodalom nem lehet teljes a Mikulás nélkül, aki házigazdaként számtalan ajándékkal várja a gyerekeket. 

Gyerekekkel

A hosszú szünet után a szervezők több újdonsággal is készültek az idei évadra. November 30. és december 10. között az érdeklődőket minden nap öt - fedett helyszínes - előadás várja Mesebirodalomban. Az utazás a Lillafüredi Állami Erdei Vasút végállomása és Lillafüred között közlekedő Diósgyőri Mikulásvonat mellett már egyénileg is lehetséges, így a mesejátékok megtekintése összeköthető más programmal. A jegyárak az utazás módjától függően változnak.

Bővebb információk 

A Lillafüredi Mesebirodalom előadásaira, valamint a Diósgyőri Mikulásvonatra a jegyek online megválthatók a Mikulásvonat oldalán, ahol az érdeklődők bővebb információt is találnak a programokkal kapcsolatosan.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában