boon.hu video

2023.10.15. 09:00

Rendőrök tartottak komplex bűnmegelőzési napot a bódvaszilasi iskolában – videóval!

Bódvaszilas - A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőrfőkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának, az Edelényi Rendőrkapitányság, valamint a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Bűnmegelőzési Tanács munkatársainak együttműködésében bűnmegelőzési napot tartottak a Bódvaszilasi Körzeti Általános Iskolában.

Boon.hu

Az eseményen az iskolai szülői szervezete, valamint Perkupa és Bódvaszilas polgármesterei révén a települések önkormányzatai is képviseltették magukat.

Az osztályok között versenyszerűen lebonyolított program célja az általános bűnmegelőzési ismeretátadáson túlmenően az osztályok, illetve az iskola belső kohéziójának erősítése, a közösségfejlesztés volt.

A jó hangulatú rendezvényen az Edelényi Rendőrkapitányság állományának motoros bemutatóján túl a rendészeti életpálya népszerűsítését szolgáló tájékoztató előadások, illetve további öt állomáson, játékos bűnmegelőzési és ügyességi feladatok várták a tanulókat. Az iskolai versenyen a legjobb eredményt elérők tárgyjutalmat kaptak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában