Jelentkezés

2023.10.11. 14:29

Ilyen új képzést vezet be a Miskolci Egyetem

Az ingyenes kurzusok a képzési tervben előírtakon túl további kompetenciák elsajátításának lehetőségét biztosítják.

Boon.hu

A munkaerőpiacon való sikeres elhelyezkedésének támogatására moduláris képzést vezet be a Miskolci Egyetem – írja az intézmény honlapja. Hozzátették: a hallgatók számára ingyenes kurzusok a képzési tervben előírtakon túl további kompetenciák elsajátításának lehetőségét biztosítják. A moduláris kurzus a hallgatókat olyan ismeretanyagokkal és információkkal támogatja, amelyeket az alap- vagy mesterképzésben nem tudnak megszerezni, ugyanakkor a munkaerőpiacon hasznosíthatók. A képzések két részből épülnek fel: E-learning tananyagok és jelenléti képzés.

A kompetencia alapú képzés körében meghirdetett tárgyat teljesítő hallgatók számára az aláírás megszerzésével egyidejűleg a kurzus meghirdető kar igazolást állít ki – részletezik.

Arról is írnak, hogy azon hallgatók számára, akik a képzési idejük alatt három kurzust teljesítenek, a Miskolci Egyetem dokumentummal igazolja, hogy a hallgató kompetencia alapú képzésben részesült. Az intézményi igazolást az oklevélmellékletben tüntetik fel. Az oklevélmelléklet – önmagában véve – jogi hatállyal nem bír, elsősorban információs értéke van, az viszont jelentős előny lehet egy állásinterjún – mutatnak rá. A kurzus(ok)on való részvétel ingyenes és a jelentkezési határidő október 15., vasárnap éjfél.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában