Segítség

2023.09.11. 18:00

Járművekkel csalogatták az adakozókat Miskolcon

Újra adománygyűjtésbe kezdtek a Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA) részére a Miskolc határában lévő nagy áruház parkolójában.

Boon.hu

Nekik gyűjtötték az adományokat

Fotó: Ádám János

Az eseményen járműkiállítással egybekötött jótékonysági napot rendeztek a Pesti úti Auchan nagyáruház parkolójában. A Gyűjtést már negyedik alkalommal szervezték az állatbarátok, de már számos kis-és középvállalkozás a kezdeményezés mellé állt.  

Zsóka István és Antal Krisztián a Boon.hu-nak elmondták, hogy az előző évekhez képest talán most volt a legkisebb az érdeklődés, hiszen számos rendezvénynek adott otthont a vérmegyeszékhely. Pedig a szervezők veterán járművekkel és egy különleges jármű, a drift drike (félig gokard, félig motor) kipróbálásával próbálták a járókelőket standjukhoz csalogatni.  

A gyűjtés Zsóka István tájékoztatása szerint tavalyelőtt volt a legeredményesebb, amikor négy tonna állateledel gyűlt össze, most ezzel szemben csak egy teherautónyi. A MÁSÁ-nak leginkább állateledelre van a legnagyobb szüksége, hiszen 200 kutyusról kell napi szinten gondoskodniuk, de szívesen fogadnak a kutya és macskaeledelen kívül fertőtlenítő szert, takarókat és játékokat is. Zsóka István és Antal Krisztián mint a kezdeményezés főszervezői hozzátették, a következő években még koncentráltabb reklámkampányra lesz szükség, hogy még hatékonyabb legyen a gyűjtés.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában